• PRO TV
  • Ce părere au părinții lui Jador despre Oana Ciocan: „Este o fată foarte bună, harnică...”

Ce părere au părinții lui Jador despre Oana Ciocan: „Este o fată foarte bună, harnică...”

Ce părere au părinții lui Jador despre Oana Ciocan: „Este o fată foarte bună, harnică...”

Tatăl lui Jador a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care fiul lui o are cu Oana Ciocan. Iată ce a declarat!

Gallery

​Jador este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele de la noi din țară, iar acest lucru se datorează atât personalității lui, cât și grație talentului cu care a fost înzestrat. Artistul nu se bucură doar de o carieră înfloritoare, ci și de iubirea necondiționată a partenerei lui de viață, Oana Ciocan.

Cei doi formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din showbiz-ul românesc, asumându-și public relația în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul celui mai puternic show de supraviețuire, Survivor All Stars. La acel moment, Jador chiar a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, iar aceasta a spus marele DA. 

Ce părere au părinții lui Jador despre Oana Ciocan

Recent, tatăl lui Jador a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația fiului său cu fosta Războinică. Bărbatul este foarte fericit că artistul și-a găsit liniștea în brațele Oanei Ciocan și o consideră o fată harnică, muncitoare, dar și cu un suflet bun.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des.

Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el… să știe să gătească. Știu că vor face nunta, cel mai probabil vara aceasta, dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună', a spus tatăl lui Jador, pentru Click.ro.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni