• PRO TV
  • Jador a plecat din România, la scurt timp după ce i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Ciocan. Fostul Faimos, împăcat cu alegerea făcută: „Să te regăsești”

Jador a plecat din România, la scurt timp după ce i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Ciocan. Fostul Faimos, împăcat cu alegerea făcută: „Să te regăsești”

Jador a plecat din România, la scurt timp după ce i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Ciocan. Fostul Faimos, împăcat cu alegerea făcută: „Să te regăsești”

Zilele trecute, Jador și-a luat prin surprindere fanii, atunci când a postat câteva fotografii dintr-o altă țară, la scurt timp după ce i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Ciocan, Războinica pe care a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars.

Gallery

Jador a plecat din România, pentru o scurtă perioadă, la puțin timp după o serie de evenimente pe care le-a onorat. Fostul Faimos este în culmea fericirii și susține că a descoperit ceva ce îi va schimba viața pentru totdeauna.

Jador a plecat pe muntele Athos

Cei care au urmărit Survivor All Stars știu cât de mult îl iubește Jador pe Dumnezeu, acesta fiind și motivul pentru care, în fiecare zi, citea Biblia. Odată ajuns în România și după o perioadă de reacomodare, fostul Faimos a decis să ia, pentru câteva zile, calea Divinității, mergând chiar pe Muntele Athos.

Artistul a împărtășit cu fanii câteva imagini din locul sfânt, precizând că decizia de a da, de data aceasta, o vacanță într-un loc scump pe o experiență sufletească l-a schimbat în bine pentru totdeauna.

„La un moment dat în viață ai de ales locuri scumpe sau locuri în care să te regăsești pe tine însuți .De data asta am ales să merg în vacanța sufletului meu. Eu nu merg oricum în vacanțe scumpe, nu merg în locuri de genul dar de data asta am ales să merg în într-o vacanță și a fost pur și simplu schimbarea vieții mele.

Am avut ocazia să pășesc în universul realității al omenirii, univers în care orice bărbat ar trebui să pășească .Mulțumesc părintelui Pimen pentru tot ce ai făcut pentru mine! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Jador pe contul său de Instagram.

Jador este nerăbdător să se însoare cu Oana Ciocan

În cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a reintrat în competiție, Oana Ciocan a mărturisit că relația ei cu Jador a început în luna noiembrie. În urmă cu o lună, după ce a fost descalificat, artistul a cerut-o în căsătorie pe femeia care l-a făcut să își dorească o familie.

Întorși amândoi în țară, au apărut împreună și pe rețelele de socializare, unde artistul nu s-a sfiit să arate cât este de îndrăgostit de logodnica sa. Conform apropiaților acestuia, nunta urmează să aibă loc în această vară, dar, până atunci, Jador își exprimă sentimentele, fără rușine, în fața tuturor.

„În dragoste nu există multe cuvinte, ci sentimente care unesc un singur destin”, a postat acesta, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni