• PRO TV
  • Oana Ciocan și Jador au fost felicitați pentru sarcină, după ce fanii au văzut anunțul artistului: „Te-ai dat de gol fără să vrei”

Oana Ciocan și Jador au fost felicitați pentru sarcină, după ce fanii au văzut anunțul artistului: „Te-ai dat de gol fără să vrei”

Oana Ciocan și Jador au fost felicitați pentru sarcină, după ce fanii au văzut anunțul artistului: „Te-ai dat de gol fără să vrei”

Zilele trecute, Jador și Oana Ciocan și-au pus fanii pe gânduri, după ce au dat de înțeles că fosta concurentă Survivor este însărcinată.

Gallery

Jador și Oana Ciocan au primit zeci de mesaje de felicitări, după ce artistul a spus ca va lua o pauză de la rețelele de socializare, spunând că ceva foarte frumos urmează să se întâmple.

Oana Ciocan și Jador au dat de înțeles că vor avea un copil

Jador a fost foarte prezent pe rețelele de socializare și nu a ezitat nicio secundă în a-și exprima sentimentele pentru Oana Ciocan. De când ș-au oficializat relația la Survivor All Stars și au revenit în țară, aceștia sunt de nedespărțit.

Recent, Jador și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la rețelele de socializare, dar a evitat să spună care este motivul din spatele acestei decizii. Alături de Oana Ciocan, a mărturisit că vor avea parte de o perioadă „mai liniștită” și, acum, au nevoie de niște timp pentru ei.

Jador: „Vă salut, oameni buni! Acesta este ultimul videoclip pe care o să-l postez în perioada ce va urma. Va exista o perioadă repaus. Nu o să postez pe rețelele de socializare absolut nimic, pentru că urmează o perioadă… nu pot spune mai mult”,

Oana Ciocan: „Mai liniștită”.

Jador: „Mai liniștită, da și nu o să postez. Nu vă faceți filme, alte gânduri! Este totul bine!”,

Oana Ciocan: „Și va fi și mai bine”.

Fanii celor doi i-au felicitat pentru presupusa sarcină

Nu a durat mult de când au anunțat că ceva important urmează să aibă loc în viața lor, că fanii acestora s-au întrecut în comentarii. Aceștia i-au felicitat pentru capitolul care stă să înceapă în ceea ce îi privește, fiind convinși că este vorba de un copil, mai ales pentru că a anunțat că vrea să își întemeieze o familie alături de Oana Ciocan.

„E Oana gravida, aveti nevoie de timp. Dumnezeu sa fie cu voi si daca chiar e însărcinată ii doresc sarcina usoara si sa fiti foarte fericiti impreuna”, „Deja te-ai dat de gol fără să vrei, sarcină ușoară Oanei”, „E gravida Oana, simt si ei nevoia sa se rupa un pic de tot si sa fie doar ei”, au fost o parte din comentariile primite de cei doi.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni