• PRO TV
  • Gestul cu care Jador a scandalizat internetul! Ce i-a făcut Oanei Ciocan în casă: „Nu știu cum stă fata aia cu tine”

Gestul cu care Jador a scandalizat internetul! Ce i-a făcut Oanei Ciocan în casă: „Nu știu cum stă fata aia cu tine”

Gestul cu care Jador a scandalizat internetul! Ce i-a făcut Oanei Ciocan în casă: „Nu știu cum stă fata aia cu tine”

Jador și Oana Ciocan sunt de nedespărțit după plecarea de la Survivor All Stars. Cei doi s-au mutat deja împreună și își țin la curent fanii cu tot ceea ce fac. Au planuri serioase de viitor, căci se pregătesc de nuntă.

Sunt un cuplu apreciat de fani, însă nu au parte numai de felicitări. Jador și-a atras recent numeroase critici după ce a postat pe rețelele de socializare un video în care apare alături de Oana și face ironii în ceea ce privește viața de bărbat însurat.

La un moment dat, artistul face un gest față de Oana, îi pune mâna pe gât, fiind taxat de fani. Deși gestul a fost unul în joacă, internauții nu l-au iertat pe artist.

"Nu știu cum te suporta fata aia și cum accepta un așa comportament...."

"Aveam o impresie foarte bună despre el, dar cu ce față o respinge, lasă de dorit"

"Sunteți minunați amândoi, eu cunosc gestul și Oana poate îl înțelege cu siguranță, dar ai grijă că pe sticlă dă urât și o să fii caracterizat ca și cum ai fi un om fără respect, obisnuiește-te să îți exprimi iubirea și sentimentele într-un mod plăcut și cu tandrețe și să vezi ce frumos o să fie, sănătate multă și mut succes în continuare și iubiți-vă reciproc"

"Nu mai face glume de prost gust cu Oana, e o dulce"

"Tu o iei în glumă, dar nu dă bine pe sticlă. Oana este o finuță, ai mare grijă de ea Jador...", au fost doar câteva dintre sutele de comentarii pe care fanii i le-au lăsat lui Jador.

Oana Ciocan, apreciată de viitorul socru

Tatăl lui Jador este foarte fericit că fiul său a luat decizia de a face pasul cel mare. Acesta a mărturisit că o apreciază pe Oana și se bucură ca artistul a cerut-o în căsătorie pe Oana, pentru că era și timpul ca fiul său să se așeze la casa lui.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el…să știe să gătească. Știu că vor face nunta cel mai probabil vara aceasta dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a spus tatăl lui Jador pentru Click!

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni