• PRO TV
  • Testul la care a supus-o Jador pe Oana Ciocan înainte să înceapă relația lor! Cum a „vrăjit-o”: „Tot ce am eu nu e ...”

Testul la care a supus-o Jador pe Oana Ciocan înainte să înceapă relația lor! Cum a „vrăjit-o”: „Tot ce am eu nu e ...”

Testul la care a supus-o Jador pe Oana Ciocan înainte să înceapă relația lor! Cum a „vrăjit-o”: „Tot ce am eu nu e ...”

Jador a mărturisit recent că a supus-o pe Oana Ciocan unui test în primele săptămâni de relație. Artistul a pus-o la încercare pe logodnica sa pentru a afla dacă aceasta are gânduri serioase sau își dorește să aibă o relație cu el doar pentru faimă sau bani.

Gallery

Jador i-a spus Oanei că toate bunurile pe care le deține nu sunt de fapt ale lui și că nu este atât de bogat pe cât crede ea.

„Ne-am cunoscut… I-am spus că e cu chirie casa, că studioul e cu chirie, că mașina e în rate. Că… tot ce am eu, nu e al meu. Și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta. Până m-am îmbătat prima oară și am spus… Puii mei… Vreo lună a ținut asta… «În fine, dar… știi… tot ce știi tu… E al meu. Ba mai mult de atât, mai am»! Bine, când am început eu să prind încredere în ea și am văzut că s-ar bucura pentru mine. Am testat-o, bro”, a spus Jador în podcastul lui Jorge.

View this post on Instagram

A post shared by JORGE (@jorgeofficial.ro)

Se pare însă că Oana a trecut testul cu brio, căci nimic din ce i-a spus Jador nu a îndepărtat-o și a rămas lângă el. Cei doi formează un cuplu de mai bine de șase luni, iar acum au planuri mari de viitor: se pregătesc de nuntă.

Oana și Jador s-au cunoscut înainte de a participa la Survivor All Stars, la controlul medical pentru emisiune. De atunci sunt de nedespărțit.

Au vrut să țină relația ascunsă, însă adevărul a ieșit la iveală odată cu eliminarea lui Jador de la Survivor. Au reușit însă să aibă împreună un moment special, când Jador a mers în pădure cu Oana și a cerut-o de soție. La o săptămână, a ieșit și ea din competiție și s-a întors acasă la iubitul ei.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni