• PRO TV
  • Jador suferă de o boală extrem de rară. Ce afecțiune are artistul și cum îi afectează viața: „Fără capacitatea de a....”

Jador suferă de o boală extrem de rară. Ce afecțiune are artistul și cum îi afectează viața: „Fără capacitatea de a....”

Jador suferă de o boală extrem de rară. Ce afecțiune are artistul și cum îi afectează viața: „Fără capacitatea de a....”

Recent, Jador a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre boala de care suferă, dar afirmațiile sale au agitat spiritele, în mediul online.

Gallery

Jador a vorbit, de curând, despre boala de care suferă. Artistul a recunoscut că întâmpină unele probleme din această cauză, afecțiunea pe care o are fiind extrem de rară.

Jador suferă de discromație                        

Discromația se manifestă atunci când, la nivelul celulelor din retină, are loc o dereglare funcțională, iar persoana care suferă de această afecțiune nu poate percepe culorile.

În cadrul unui podcast, Jador a mărturisit că se confruntă cu această boală și că, deși are ochelari, tot nu poate percepe culorile din mediul înconjurător așa cum o face o persoană sănătoasă.

„Trăiesc fără capacitatea de a percepe culorile. Trăiesc cu asta. Sunt discromat. În interiorul ochiului meu, nu sunt culori. Eu văd viața în alb și negru. Eu nu văd culorile. 0,01 % din oamenii de pe glob suferă de această afecțiune.

Mi-am pus ochelari. Uite poza asta! Văd o culoare, dar nu văd exact ceea ce tu vezi. Este ciudat. Când am pus ochelarii, pentru prima oară, la ochi, m-am speriat foarte tare. Semnele de circulație îți sar în ochi”, a mărturisit Jador.

Fostul Faimos de la Survivor All Stars, acuzat că minte

În urma mărturisirilor făcute de Jador, mai multe persoane s-au arătat deranjate de ceea ce artistul a spus, considerând că minte în legătură cu afecțiunea de care a vorbit.

Mai mult decât atât, alte persoane au mers și mai departe și l-au întrebat cum de a reușit să își ia permisul de conducere, dacă el nu poate distinge culorile.

„Măi, și eu mai mint … dar nici chiar așa”, „Și eu sunt discromat, dar nu înseamnă ca văd alb negru, doar că nu disting unele culori", „Și cum conduce? După ce își dă seama că la semafor este roșu, verde sau portocaliu?”, „Și atunci cum ai luat carnetul de conducere?", au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni