• PRO TV
  • „O omor”. Jador nici nu ia în calcul ca Oana Ciocan să recurgă la acest gest, cât timp vor fi împreună. Artistul nu a menajat-o deloc, deși este un subiect sensibil

„O omor”. Jador nici nu ia în calcul ca Oana Ciocan să recurgă la acest gest, cât timp vor fi împreună. Artistul nu a menajat-o deloc, deși este un subiect sensibil

„O omor”. Jador nici nu ia în calcul ca Oana Ciocan să recurgă la acest gest, cât timp vor fi împreună. Artistul nu a menajat-o deloc, deși este un subiect sensibil

Oana Ciocan și Jador au recunoscut, de nenumărate ori, cât de mult își doresc să fie părinți, chiar dacă vor aniversa un an de relație abia în toamnă. Deși lucrurile evoluează extrem de rapid între ei, amândoi spun că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Gallery

În ultima vreme, Oana Ciocan și Jador au stârnit multe reacții pe rețelele de socializare, după ce au dat de înțeles că așteaptă un copil, dar și că au făcut cununia civilă. Niciunul dintre zvonuri nu a fost confirmat, iar misterul încă planează asupra acestor două capitole din viața lor.

Jador nu vrea ca Oana Ciocan că îi ascundă sarcina

Jador își dorește foarte mult să aibă un copil, în special o fată și speră ca Oana Ciocan, logodnica lui, să nu îi ascundă dacă este însărcinată. Artistul a recunoscut că, din câte știe, Oana Ciocan nu este gravidă, dar își dorește ca aceasta să nu îl mintă cu un subiect atât de important.

„Uită-te în ochii mei! Oana, la ora asta, la care noi vorbim, este însărcinată?”, a fost întrebat artistul, în cadrul podcast-ului la care a fost invitat.

Citește și:

„Nu. Bă, dacă îmi ascunde, o omor! Eu trebuie să știu neapărat, dacă e însărcinată. Nu are cum să fie, nu cred. Nu cred că e însărcinată. Sper să fie. Eu chiar îmi doresc foarte mult o fată”, a spus Jador, imediat.

Jador a fost suspect de cancer

În urmă cu ceva timp, Jador a fost supus mai multor controale medicale și a primit o veste care l-a șocat. Medicii i-au găsit un polip, posibil a fi unul canceros, fiind chiar aproape de a se opera.

Citește și:

​Din fericire, nu a mai fost nevoie de nicio intervenție chirurgicală, deoarece analizele au arătat că polipul nu este unul canceros și, momentan, nu reprezintă niciun pericol. Cu toate acestea, Jador trebuie să acorde o atenție sporită sănătății sale, deoarece părinții lui, dar și alți membri ai familiei, s-au luptat cu această boală.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni