• PRO TV
  • Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în secret?! Imaginile cu cei doi au stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare: „Pregătim dansul!”

Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în secret?! Imaginile cu cei doi au stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare: „Pregătim dansul!”

Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în secret?! Imaginile cu cei doi au stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare: „Pregătim dansul!”

Jador și Oana Ciocan au stârnit admirația fanilor după ce au postat o serie de fotografii și videoclipuri din vacanță. Îmbrăcați la patru ace, fanii au crezut că cei doi au făcut nunta în mare secret, departe de ochii celor curioși.

Gallery

​Jador și Oana Ciocan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi asumându-și relația în cadrul celui mai puternic show de supraviețuire, Survivor All Stars 2024. Deși nu se cunosc de foarte mult timp, manelistul deja a cerut-o de soție pe fosta Războinică, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care o să aibă loc nunta. 

Recent, Jador a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii și videoclipuri în care apare alături de Oana Ciocan, iar fanii au crezut că a avut loc deja căsătoria civilă. În imagini, cei doi îndrăgostiți apar îmbrăcați la patru ace: manelistul poartă un costum în nuanțe de baby blue, în timp ce Oana are o ținută formată dintr-o rochie de aceeași culoare și o pereche de pantofi cu toc. Mai mult decât atât, fosta Războinică și-a pus pe cap un accesoriu extrem de discret: o coroniță formată din flori.

@jador

Păstrăm piesa pentru noi ? Sau o lansez public ? ? Facem duet cu cel mai apreciat TikTok pe acest sunet ❤️

♬ Prima și ultima dată - Jador mami?❤️

În plus, pe lângă imagini, Jador a postat și un mesaj: „Pregătim dansul” și câteva emoticoane: o mireasă, un mire și un bebeluș. 

​Fanii au fost siguri că Jador și Oana Ciocan s-au căsătorit în mare secret și au lăsat sute de comentarii la postare:

„Felicitări pentru nuntă!” // „Să fiți sănătoși și să vă iubiți toată viața!” // „Bravo!” 

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni