• PRO TV
  • Jador și Oana Ciocan și-au făcut bagajele și au părăsit România, cu puțin timp înainte de nuntă. Cei doi logodnici s-au mutat în altă țară: „Familia mea”

Jador și Oana Ciocan și-au făcut bagajele și au părăsit România, cu puțin timp înainte de nuntă. Cei doi logodnici s-au mutat în altă țară: „Familia mea”

Jador și Oana Ciocan și-au făcut bagajele și au părăsit România, cu puțin timp înainte de nuntă. Cei doi logodnici s-au mutat în altă țară: „Familia mea”

Jador și Oana Ciocan își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac, iar ultima veste pe care cei doi le-au dat-o nu i-a lăsat indiferenți. Cei doi logodnici au anunțat că s-au mutat în Dubai, unde vor rămâne pentru ceva timp.

Gallery

Oana Ciocan și Jador sunt de nedespărțit de când s-au întors de la Survivor All Stars, unde a avut loc și cererea în căsătorie. Cei doi pleacă peste tot împreună și nu pot sta unul fără celălalt.

Oana Ciocan și Jador s-au mutat din România, în Dubai

La scurt timp după ce au vorbit despre nuntă și despre întemeierea unei familii, Oana Ciocan și Jador și-au făcut bagajele și au părăsit România. Cei doi au plecat în Dubai, oraș care, pentru perioada următoare, le va fi casă.

Aceștia au postat câteva imagini și filmări de pe tărâmul milionarilor, însă fanii au crezut că fie sunt în vacanță, fie au plecat cu diverse lucruri de rezolvat. Cu toate acestea, nu mică le-a fost mirarea în momentul în care artistul i-a anunțat că vor locui acolo pentru ceva timp.

Citește și:

​Cu toate acestea, fostul Faimos de la Survivor All Stars i-a asigurat pe fani că nu va lipsi de la evenimentele la care va fi chemat, doar că, pentru o perioadă, va veni din Dubai.

„Ne mutăm în Dubai. La evenimente, o să vin de aici! Ne vedem la petrecerile dumneavoastră! Oameni buni, noi ne-am mutat în Dubai și o să rămânem aici o perioadă. V-am pupat!”, a spus Jador.

Jador și Oana nu au pus la punct toate detaliile despre nuntă

În ciuda faptului că amândoi au spus că sunt extrem de nerăbdători, pentru a ajunge în fața ofițerului de stare civilă, niciunul dintre ei nu a înaintat foarte mult în ceea ce privește pregătirile de nuntă.

Jador și Oana nu renunță, însă, la dorința de a deveni soț și soție, doar că au nevoie de mai mult timp, pentru a pune totul la punct.

Citește și:

„Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă, o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește, clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică”, a mai spus artistul, în cadrul unui interviu.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni