• PRO TV
  • Jador a devenit suspect de cancer. Artistul a ținut boala secretă până acum, de teamă că mama lui ar putea suferi un șoc: „Cum să îi spun?”. Care este starea acestuia

Jador a devenit suspect de cancer. Artistul a ținut boala secretă până acum, de teamă că mama lui ar putea suferi un șoc: „Cum să îi spun?”. Care este starea acestuia

Jador a devenit suspect de cancer. Artistul a ținut boala secretă până acum, de teamă că mama lui ar putea suferi un șoc: „Cum să îi spun?”. Care este starea acestuia

Jador a trecut prin mai multe momente dificile în viața lui, unul dintre ele, fără doar și poate, având loc atunci când i s-a spus că ar putea fi bolnav de cancer.

Gallery

În urma unui control medical, lui Jador i s-a descoperit un polip, posibil a fi unul cancerigen. Vestea l-a speriat cumplit pe artist, mai ales din cauza faptului că, în trecut, părinții lui, dar și alți membri ai familiei, s-au confruntat cu aceeași boală.

Jador, la doar un pas să se îmbolnăvească de cancer

Fostul concurent ”Survivor All Stars” a primit vestea, în timp ce se afla în Italia. Nu i-a venit să creadă ceea ce a auzit, mai ales pentru că depune eforturi foarte mari, pentru a se menține sănătos.

Deși era conștient de gravitatea situației, a decis să nu discute cu părinții lui despre acest aspect, întrucât nu vrea să le facă rău. Nici în prezent nu a deschis subiectul și a recunoscut că singura persoană care știe de verdictul medicilor este sora lui.

Citește și: 

„Ori că e gena, ori nu știu, dar mulți din familia mea au avut cancer și m-am speriat foarte tare. Am zis că e gata. E un sentiment foarte neplăcut. Te ia prin surprindere.  

«Poți să mori»”, «Cum să mor? Eu merg la sală, mănânc sănătos». «Păi da, dar e posibil să te duci». Am căzut jos. Eram în Italia. Mi-a zis că am o problemă. Medicii mi-au spus cu certitudine că, dacă părinți mei au avut cancer, am șanse sigure să am, mai ales că era în aceeași zonă”, a spus Jador, în cadrul unui podcast.

Jador a fost supus mai multor investigații medicale

Pentru a se putea pronunța cu certitudine în ceea ce privește posibilitatea de a face cancer, Jador a fost supus mai multor analize, fiind chiar la un pas de a ajunge pe masa de operație.

Din fericire, medicii au concluzionat că polipul pe care l-au identificat nu este de natură canceroasă, dar situația medicală a artistului trebuie ținută sub control.

Citește și:

„M-au ținut cam o săptămână în spital. Mi-au zis că trebuie să mă opereze. Mă gândeam că nu am cum să am ceva. După toată experiența asta, am aflat că polipul respectiv e doar un polip, nu era cancer. E operabil, e ok, dar e acolo.

Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Nimeni nu știe. Sora mea știa, atât. Eu, dacă îi spun mamei ceva, moare”, a mai dezvăluit acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni