• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, zeița senzualității într-un nou shooting pe insula Capri! Actrița arată uimitor în costum de baie: „Ești ca o rază de soare!”

Mădălina Ghenea, zeița senzualității într-un nou shooting pe insula Capri! Actrița arată uimitor în costum de baie: „Ești ca o rază de soare!”

Mădălina Ghenea, zeița senzualității într-un nou shooting pe insula Capri! Actrița arată uimitor în costum de baie: „Ești ca o rază de soare!”

Mădălina Ghenea a fost protagonista unui nou pictorial incendiar. Superba româncă s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie galben, din două piese, într-un peisaj de vis.

Gallery

​Ședința foto a avut loc pe Insula Capri, iar actrița și modelul în vârstă de 36 de ani a postat câteva cadre și pe contul de Instagram, spre încântarea celor peste 1 milion de fani care o urmăresc zi de zi.

Imaginile postate de Mădălina Ghenea au adunat zeci de mii de inimioare. Românca și-a etalat picioarele interminabile și abdomenul tonifiat. Cu un bronz uniform și atitudine seducătoare, Mădălina a captivat rapid atenția internauților. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO)

„Ești ca o rază de soare!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Am rămas fără cuvinte”, „Incredibilă!”, „Ești o femeie uimitoare!”, „ O femeie la fel de unică, frumoasă și magnifică precum Cleopatra”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Datorită siluetei sale, Mădălina se numără printre favoritele brandurile de lenjerie intimă sau costume de baie. Românca a fost de-a lungul anilor imaginea mai multor colecții de costume de baie sau lenjerie sexy.

Model și actriță de succes, Mădălina Ghenea a reușit să câștige un loc aparte în inimile admiratorilor cu farmecul ei cu adevărat irezistibil. 

După succesul înregistrat cu thrillerul „Deep Fear”, Mădălina Ghenea are agenda plină de evenimente, iar în urmă cu câteva luni a împărtășit o nouă reușită cu fanii de pe Instagram.​

În 2021, Mădălina a primit rolul principal în thrillerul „Deep Fear” și a jucat alături de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Este vorba despre Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul „Gossip Girls”. Pelicula a avut premiera în toamna anului 2023.

Acum superba româncă va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety. Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Scenariul este scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea. 

Mădălina Ghenea a avut apariții în producții de succes și a defilat pe covorul roșu alături de nume mari de la Hollywood. Românca a jucat în „Gucci”, unde a interpretat rolul Sophiei Loren. Slătineanca a avut roluri și în filme ca „Don Hemingway”, „Il soliti Idioti”, „All you ever wished for”.

Fotografii: Instagram @MadalinaGhenea

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni