• PRO TV
  • Ca o felină feroce. Mădălina Ghenea a aprins imaginația fanilor cu cel mai recent clip: “Ești incredibilă!”

Ca o felină feroce. Mădălina Ghenea a aprins imaginația fanilor cu cel mai recent clip: “Ești incredibilă!”

Ca o felină feroce. Mădălina Ghenea a aprins imaginația fanilor cu cel mai recent clip: “Ești incredibilă!”

Fiind posesoarea unei siluete de vis, nu e de mirare că Mădălina Ghenea este abordată de cele mai cunoscute branduri de lenjerie intimă pentru a le face reclamă.

Vedeta s-a lăsat filmată în timpul unei ședințe foto, îmbrăcată fiind doar într-un body cu imprimeu de leopard, transparent în zona decolteului.
Asemenea unei feline, Madalina s-a mișcat cu grație în fața camerelor de filmat și fotografiat, spre încântarea fanilor ei.

“Este superbă… dar n-am văzut-o până acum făcând vreo ședință foto în care să poarte altceva în afară de bikini”, a comentat un fan, care însă nu pare deloc deranjat de acest aspect.

“Ești incredibila”, i-au transmis fanii.

Gallery

Mădălina Ghenea și-a reluat de curând proiectele după o pauza luată din cauza problemelor de sănătate. „Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțîn mai bine printr-o surpriză plină de semnificație”, spunea la final de februarie Mădălina Ghenea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni