• PRO TV
  • Fosta iubită a lui Vlad Pascu s-a apucat de videochat! În ce ipostaze se afișează tânăra pe site-urile pentru adulți

Fosta iubită a lui Vlad Pascu s-a apucat de videochat! În ce ipostaze se afișează tânăra pe site-urile pentru adulți

Fosta iubită a lui Vlad Pascu s-a apucat de videochat! În ce ipostaze se afișează tânăra pe site-urile pentru adulți

Rebecca Lăzărescu, fosta iubită a lui Vlad Pascu, s-a apucat de videochat! Tânăra care în trecut se afișa constant alături de criminalul de la 2 Mai a ajuns să se dezbrace pentru bani.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul de 20 de ani care pe data de 19 august 2023 s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. Acesta, imediat după ce a comis tragedia, a fugit de la fața locului, însă a fost prins de polițiști câteva zeci de minute mai târziu, în stațiunea Vama Veche de pe litoralul Mării Negre. 

La scurt timp după ce a fost plasat în arest preventiv, în spațiul public s-au viralizat mai multe imagini în care Vlad Pascu se afișa pe rețelele de socializare, sub influența a diferite substanțe. În unele dintre acestea, tânărul apărea alături de iubita lui de la acea vreme, Rebecca Lăzărescu. 

​La un moment dat, Rebecca a decis să se dezică de fostul ei iubit, ba chiar să facă plângere la poliție împotriva mamei acestuia. Totul s-a întâmplat atunci când Miruna Pascu a încercat să o șantajeze pe tânără pentru a nu depune mărturie împotriva copilului ei. 

Fosta iubită a lui Vlad Pascu s-a apucat de videochat

Potrivit surselor CANCAN, fosta iubită a lui Vlad Pascu a renunțat la inhibiții și s-a apucat de videochat, fiind angajata unui astfel de studio situat în zona Piața Victoriei din București. Aceasta poate fi găsită de utilizatori pe site-ul „livejasmin” sub pseudonimul Emily Haze, după ora 22:00.

Aceeași sursă mai menționează că tânăra se dezbracă pentru câteva mii de euro pe lună, le îndeplinește fanteziile urmăritorilor ei și face bani frumoși de pe urma acestora.

În secțiunea de comentarii, cei care plătesc bani frumoși o îndeamnă pe Rebecca să facă anumite gesturi:

„Așează-te pe pernă!”, este unul dintre comentarii.

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni