• PRO TV
  • 4 actori celebri care și-au schimbat suspect fizionomia. Ce bărbați de la Hollywood ar apela, în secret, la intervenții estetice

4 actori celebri care și-au schimbat suspect fizionomia. Ce bărbați de la Hollywood ar apela, în secret, la intervenții estetice

4 actori celebri care și-au schimbat suspect fizionomia. Ce bărbați de la Hollywood ar apela, în secret, la intervenții estetice

Presiunea de a fi tânăr și în formă nu este resimțită numai de divele de la Hollywood, ci și de bărbații din lumea filmului. Atunci când ești numit ani la rand sex simbol, cu greu poți renunța la această titulatură. Deși au trecut de 50, respectiv 60 de ani, Brad Pitt și Tom Cruise continuă să facă furori oriunde își fac apariția, cu look-urile lor fresh.

Însă felul în care se schimbă constant fizionomia lor i-a făcut pe fani să le pună la îndoială naturalețea. Și cei doi nu sunt singurii care sunt suspectați de fani că și-ar face “ceva” la față.

Editorialiștii de la Daily Mail au analizat cu atenție look-ul lui Brad Pitt și dau “vina” pe genele bune. “Mai demult, Pitt a jucat rolul lui Benjamin Button, un personaj care se naște bătrân, iar apoi întinerește cu trecerea timpului… acum actorul pare că “trăiește” acest rol”.

Brad Pitt a renunțat la alcool în urmă cu câțiva ani și aparent a urmat o dietă vegană în ultimii 6 ani. Și faptul că iubește o femeie în vârstă de 32 de ani îl ajută să își mențînă “spiritul” tânăr.

Gallery

Însă, de curând, un video, în care medicul estetician Jonny Betteridge speculează că Brad Pitt și-ar fi făcut un lifting facial în secret, a ajuns viral pe TikTok, cu mai bine de 5,5 milioane de vizualizări.
Deși, oficial, nu există nicio declarație cum că Brad Pitt ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a arăta mai tânăr, o poză de la un eveniment de covorul roșu, din 2020, șiuna de la turneul de tenis de la Wimbledon, de vara trecută, arată diferența de look a actorului de 60 de ani.

Dr Jonny crede că abilitatea lui Brad Pitt de a întineri nu e decât rezultatul vizitelor la un chirurg de top.

Și Tom Cruise a stârnit o mulțime de controverse în ultimii ani, când a apărut cu fața umflată în mod bizar, speculându-se că a apelat la operații estetice.

Gallery

Ultimul intrat pe “lista suspecților” este Ryan Gosling. Daily Mail a intrat în posesia unei imagini în care actorul apare cu fața “schimbată” și umflată.

Și Zac Efron și-a schimbat drastic înfățișarea în ultimii ani. El nu ascunde că s-a operat, însă motivele pot fi puse la îndoială. Efrona povestit că și-a spart bărbia într-o fântână de granit și că a avut nevoie de operație pentru a și-o reface.

Gallery

Actorul a mărturisit că și-a pierdut cunoștința și s-a trezit cu „osul bărbiei atârnând de față”. Accidentul a produs câteva schimbări în fizionomia actorului, căruia i-au crescut în dimensiune mușchii maxilarului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni