• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat la căpătâiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu! Scene sfâșietoare de la priveghiul copilului de 8 ani

Ce s-a întâmplat la căpătâiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu! Scene sfâșietoare de la priveghiul copilului de 8 ani

Ce s-a întâmplat la căpătâiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu! Scene sfâșietoare de la priveghiul copilului de 8 ani

Scene sfâșietoare au avut loc la priveghiul lui Lucas, nepotul în vârstă de 8 ani al lui Tzancă Uraganu. Copilul a murit la o vârstă fragedă, la doar câteva luni de când a fost diagnosticat cu cancer.

Gallery

​Tzancă Uraganu trece prin momente extrem de dificile după ce nepotul lui s-a stins din viață la doar 8 ani. Copilul fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu câteva luni, iar de atunci familia lui a făcut tot posibilul pentru a-l salva. Din păcate însă, eforturile medicilor au fost în zadar, iar micuțul a murit cu puțin timp înainte de Paște.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al copilului a fost depus pe data de 30 aprilie 2024 într-un cort special amenajat în Capitală, acolo unde a avut loc priveghiul. Zeci de persoane s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la micuț și pentru a-i aduce un ultim omagiu, înainte de înmormântare.

@andreidaniel7626

Dzeu să-l odihnească în pace Lucas

♬ sunet original - Daniel

Familia îndurerată a făcut pregătiri speciale pentru priveghiul lui Lucas. Sicriul acestuia a fost depus pe un suport alb, în formă de mașină, iar la căpătâiul său au cântat mai mulți maneliști celebri, printre care și Costel Biju. Tzancă Uraganu a fost și el surprins făcându-i dedicații triste copilului de doar 8 ani. 

„De la unchiul lui Lucas, de la Tzancă, pentru Lucas al nostru, cel mai scump copil, copilul lui Dumnezeu. A avut cea mai mare legătură cu Dumnezeu. Lucas, Lucas, Lucas de o mie de ori”, a fost dedicația lui Tzancă pentru nepotul său.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DE LA PRIVEGHIUL LUI LUCAS

Alina Marymar și mama copilului decedat au fost și ele surprinse în imagini, cu lacrimi în ochi și devastate de durere.

CITEȘTE ȘI:

​Sursă foto: TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni