• PRO TV
  • Care a fost ultima dorință a lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Familia micuțului a făcut tot ce i-a stat în putință, pentru a i-o îndeplini: „A fost făcut să fie adus lângă...”

Care a fost ultima dorință a lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Familia micuțului a făcut tot ce i-a stat în putință, pentru a i-o îndeplini: „A fost făcut să fie adus lângă...”

Care a fost ultima dorință a lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu. Familia micuțului a făcut tot ce i-a stat în putință, pentru a i-o îndeplini: „A fost făcut să fie adus lângă...”

Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, a murit la începutul acestei săptămâni, la vârsta de doar opt ani. Micuțul a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu aproximativ o jumătate de ani.

Gallery

Familia lui Tzancă Uraganu este și acum în șoc, după ce micuțul Lucas a murit. Deși fusese diagnosticat cu o boală cumplită, cei apropiați sperau într-o minune și nu se așteptau ca cel mai rău scenariu să devină realitate.

Ultima dorință a nepotului lui Tzancă Uraganu

În urmă cu șapte luni, Lucas a fost filmat în timp ce își prevestea moartea, spunând că, pe data de 29 aprilie, ceva se va întâmpla.

Tzancă Uraganu i-a rugat pe toți cei care vin la priveghi să se îmbrace în alb, deoarece. Lucas este îngerul familiei. Mai mult decât atât, cei dragi au îndeplinit și ultima dorință pe care acesta o avea și despre care a vorbit în videoclipul în care își prevestea moartea.

Mai exact, acesta nu a anunțat doar data de 29 aprilie, dar a menționat și că își dorește să primească o shaorma. Prin urmare, familia a decis să amplaseze cortul necesar priveghiului lângă o shaormerie, îndeplinind, în acest fel, ultima dorință a lui Lucas.

Citește și:

„Așa ceva, să prevestească copilul acesta... Uitați și shaorma despre care a vorbit! Și data de 29 nu a existat și nu s-a pomenit niciodată în istoria aceasta. A fost făcut să fie adus lângă shaorma, cum povestea el”, a transmis Tzancă Uraganu, pe contul său de Instagram.

Ce relație există, de fapt, între Tzancă Uraganu și Lucas

În urmă cu scurt timp, după ce a primit mai multe întrebări legate de gradul de rudenie dintre el și Tzancă Uraganu, manelistul a decis să elucideze misterul.

Pe rețelele de socializare, Tzancă Uraganu a specificat faptul că micuțul Lucas era nepotul iubitei sale, Marymar, dar, cu toate acestea, îl iubea ca pe propriul copil. Cei doi aveau o legătură special, iar pierderea lui este extrem de dureroasă pentru el și nu numai.

Citește și:

„Lucas, un copil de care eu sunt foarte atașat de când îl știu, de câțiva ani, pentru că acest copil mă iubea foarte mult, stătea numai la mine în brațe și eu îl iubeam la fel. Pentru mine, este ca și al nostru. Nu este vorba de cineva din familia noastră, de fratele meu sau mai știu eu. Este nepotul lui Marymar, dar este ca și copilul nostru”, a spus Tzancă Uraganu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni