• PRO TV
  • Vara asta, fii PRO VERDE! În luna iunie, PRO CINEMA aduce o serie de filme reprezentative pentru cei de acasă!

Vara asta, fii PRO VERDE! În luna iunie, PRO CINEMA aduce o serie de filme reprezentative pentru cei de acasă!

Vara asta, fii PRO VERDE! În luna iunie, PRO CINEMA aduce o serie de filme reprezentative pentru cei de acasă!

Prima zi de vară este despre copii, iar PRO CINEMA vine cu o serie de filme dedicată special celor mici. În luna iunie, în fiecare joi, de la 20:30, pot fi urmărite unele dintre cele mai de succes animații: The Boss Baby: Cine-i șef acasă?, Ursul Yogi, Hotel Transilvania, Hotel Transilvania 2 și Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță.

Vara asta, suntem PRO VERDE! În perioada 5 - 8 iunie, la PRO CINEMA, telespectatorii pot urmări pelicule ce au ca scop conștientizarea importanței protejării mediului înconjurător, în fiecare seară, de la ora 20:30. Luni, 5 iunie, telespectatorii pot urmări filmul Lumea apelor, unde sunt prezentate riscurile schimbărilor climatice, iar marți, 6 iunie, pelicula Viața lui Pi, o producție care evidențiază minunile pe care le are natura. Miercuri și joi, PRO CINEMA aduce Marmaduke și Ursul Yogi, două filme care au în prim-plan animalele, relația oamenilor cu ele și bucuria de a le vedea în habitatul lor natural. 

Cei de acasă se vor putea bucura de actorii lor favoriți, din serialele Las Fierbinți și CLANUL, în comedia S-a furat mireasa, sâmbătă, 3 iunie, de la 20:30. Constantin Diță, Gheorghe Ifrim, Cătălina Grama și Sergiu Costache pot fi văzuți într-o peliculă savuroasă care provoacă hohote de râs.

Filmul românesc continuă în fiecare duminică, de la ora 22:30, iar telespectatorii vor putea urmări SNUPD, Dosarul 631, MO și Neidentificat - producții cu distribuții printre care se regăsesc: Dana Rogoz, Ioana Bugarin, Mădălina Craiu, Maria Obretin și Bogdan Farcaș. 

Bruce Willis va aduce acțiunea la PRO CINEMA, în luna iunie. O parte dintre producțiile în care cunoscutul actor a jucat vor fi difuzate în fiecare marți, iar iubitorii de filme de acțiune se pot bucura de titluri, precum Ținta dificilă, Apex, Păcatul cosmic și Măsuri corective.

FOTO: PRO VERDE 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni