• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf, mândru de băieții lui! Ce imagini a publicat antrenorul de fotbal cu Liam, Laurențiu Jr. și Luca

Laurențiu Reghecampf, mândru de băieții lui! Ce imagini a publicat antrenorul de fotbal cu Liam, Laurențiu Jr. și Luca

Laurențiu Reghecampf, mândru de băieții lui! Ce imagini a publicat antrenorul de fotbal cu Liam, Laurențiu Jr. și Luca

Laurențiu Reghecampf se poate declara cel mai fericit bărbat din lume! Are o familie superbă și excelează din punct de vedere profesional. De Ziua Copilului, acesta a publicat mai multe imagini cu băieții lui, iar postarea a strâns mii de aprecieri.

Viața antrenorului de fotbal s-a schimbat radical de când frumoasa lui iubită, Corina Caciuc, i-a dăruit cel de-al treilea băiat, pe Liam. Fericit și mândru, Laurențiu Reghecampf nu a trecut cu vederea Ziua Copilului și a publicat, pe conturile sale de socializare, o serie de fotografii cu mezinul familiei, Laurențiu Jr. și Luca. (Vezi în galeria de mai sus imaginile emoționante publicate de Laurențiu Reghecampf)

„La mulți ani, băieții mei! ♥️”, a fost mesajul pe care l-a scris antrenorul de fotbal alături de imaginile cu cei trei băieți.

Anamaria Prodan nu își mai urmărește fostul soț pe rețelele de socializare, drept pentru care nu a apreciat postarea în care apar cei trei băieți.

Laurențiu Reghecampf și-a șters tatuajul cu Anamaria Prodan

După un divorț scandalos, bătăi în plină stradă și acuzații dure, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan dau semne că s-au liniștit. Pentru a șterge orice amintire cu fosta soție, antrenorul echipei PFK Neftchi și-a refăcut până și tatuajul cu aceasta, care se vedea de la o poștă. 

Desenul de pe antebraț a fost înlocuit cu unul tribal, schimbare ce se observă în fotografiile de pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Laurențiu Reghecampf, bătaie cu fosta, botez cu actuala

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni