• PRO TV
  • Irina Rimes și iubitul său, David Goldcher, au planuri mari de viitor: „Nu exclud nici căsătoria, nici sarcina”

Irina Rimes și iubitul său, David Goldcher, au planuri mari de viitor: „Nu exclud nici căsătoria, nici sarcina”

Irina Rimes și iubitul său, David Goldcher, au planuri mari de viitor: „Nu exclud nici căsătoria, nici sarcina”

Irina Rimes traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Îndrăgostită și pusă pe fapte mari, artista a vorbit sincer despre căsătoria cu iubitul său, dar și despre o posibilă sarcină.

Viața Irinei Rimes s-a schimbat radical din momentul în care l-a cunoscut pe iubitul său, David Goldcher. Celebrează dragostea în fiecare zi și pune mare preț pe sentimente, totul pentru a obține armonia în cuplu. Cât despre căsătorie, frumoasa cântăreață a dezvăluit că este doar „o petrecere mișto” care se organizează atunci când există timpul necesar.

„Nu am păreri bătute în cuie și, în general, sunt o persoană foarte flexibilă. Încerc să înțeleg partenerul și să respect ce își dorește de la relație. Căsătoria pentru mine, în momentul ăsta, este doar o petrecere mișto pe care pot să o dai la un moment dat, atunci când ai timp să organizezi o celebrare a dragostei împreună cu prietenii și familia. În rest, dacă celebrezi dragostea în fiecare zi cu partenerul tău, nu este obligatoriu să te căsătorești, iar noi trăim cumva într-o celebrare d-asta continuă. Prețuim foarte mult prezentul și cum suntem acum”, a spus Irina Rimes pentru revista VIVA!

De asemenea, solista a abordat și subiectul unei posibile sarcini, lucru pe care nu îl exclude și îl pune pe lista planurilor de viitor. Spune că natura omului este schimbătoare și că momentan se bucură enorm de lucrurile pe care le face în prezent alături de iubitul său.

„Când vom avea timp să ne ocupăm de asta, probabil ne vom gândi. Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină. În general, nu exclud nimic în viața asta, pentru că am învățat că natura omului este schimbătoare. Mă bucur foarte mult de prezent, de călătoriile noastre, de muzica pe care o facem împreună și de relația armonioasă pe care o avem”, a mai dezvăluit ea pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Arhivă

Vezi Și: Irina Rimes, culisele unui concert emoționant

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni