• PRO TV
  • Dan Ursa îi așteaptă pe fani la Sports Festival. Cei mai curajoși vor putea încerca traseul Survivor

Dan Ursa îi așteaptă pe fani la Sports Festival. Cei mai curajoși vor putea încerca traseul Survivor

Dan Ursa îi așteaptă pe fani la Sports Festival. Cei mai curajoși vor putea încerca traseul Survivor

Dacă ai urmărit emisiunea PRO TV cu sufletul la gură și te-ai întrebat în sinea ta, sau cu voce tare: ”Oare cum aș face eu față unui traseu Survivor?”. În perioada 1-4 iunie, la Sports Festival de la Cluj-Napoca ai șansa să participi la Survivor Challenge. Dan Ursa, câștigătorul ediției de anul acesta îi invită pe toți doritorii să încerce traseul. 

Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023, va fi prezent în acest weekend la Sports Festival, dedicat sportului din România. 

Va exista un traseu ca cele văzute la televizor (fără aruncări în apă – wink), iar doritorii sunt invitați să-și testeze forța, rezistența și îndemânarea, alături de prieteni sau alți participanți. Accesul este liber, cu înscriere la fața locului. Competițiile se desfășoară în fiecare zi de festival, între orele 12.00 și 19.00, pe Aleea Stadionului. 

„Vă aștept sâmbaătă la traseul SURVIVOR din cadrul Sports Festival! Momentan „ne plimbăm”!”, le-a transmis Dan Ursa fanilor emisiunii. Vezi mai multe detalii aici


@dariusdanursa Va astept sambata la traseul SURVIVOR din cadrul Sports Festival! Momentan “ne plimbam”!???? @survivorromaniaprotv ♬ original sound - Darius Ursa


După participarea la show-ul de la PRO TV, Dan Ursa a devenit mai activ pe rețelele sociale. Fostul concurent a ajuns la un număr impresionant de urmăritori pe TikTok și Instagram. Clipurile sale atrag imediat atenția, pentru că sunt amuzante și naturale. 
 

@dariusdanursa

Noroc cu fiica-mea!????

♬ original sound - Darius Ursa


Sursă foto: Instagram/ Darius Ursa, TikTok/ dariusdanursa
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni