• PRO TV
  • Al Pacino a cerut test de paternitate pentru primul copil cu iubita lui de 29 de ani

Al Pacino a cerut test de paternitate pentru primul copil cu iubita lui de 29 de ani

Al Pacino a cerut test de paternitate pentru primul copil cu iubita lui de 29 de ani

Al Pacino a șocat pe toată lumea după ce a anunțat că iubita lui de 29 de ani este însărcinată, iar copilul e al lui. Surse din anturajul actorului de 83 de ani susțin că starul din „Parfum de femeie” a cerut un test de paternitate, fiindcă avea dubii că mai poate face copii la vârsta lui.

Iubita lui Al Pacino, Noor Alfallah, este gravidă în luna a opta, veste care a șocat opinia publică și lumea filmului de peste Ocean. Anunțul l-a surprins până și pe actor, care, conform TMZ, ar fi cerut un test de paternitate.

Starul din Parfum de femeie nu a crezut că mai poate lăsa vreo femeie gravidă la vârsta lui, așa că a pus la îndoială cele susținute de partenera tinerică.

Actorul n-ar fi aflat de sarcină decât în urmă cu două luni, când credea că relația dintre el și Noor Alfallah este ca și terminată.

Al Pacino s-ar fi liniștit ulterior, declarându-se fericit că va avea încă un copil, al patrulea, la venerabila vârstă de 83 de ani.

Noor Alfallah, care în trecut a avut relații cu Mick Jagger (79 de ani) și cu miliardarul Nicolas Berggruen (61 de ani), a fost acuzată că „vânează” bărbați celebri pentru avere.


Sursa foto: Noor Alfallah Instagram

Însă, surse din anturajul cuplului susțin că Al Pacino își dorea de mai mulți ani un copil mic, iar acum este cât de poate de fericit.

Al Pacino mai are trei copii. Cel mai mare, fiica Julie Marie (34 de ani), este rodul relației cu profesoara de actorie Jan Tarrant. 

Al Pacino mai are un băiat și o fată, gemeni, cu actrița Beverly D’Angelo, cu care a avut o relație în perioada 1997 – 2003.

Al Pacino nu este singurul star la vârsta pensionării care a anunțat că va avea un nou copil. Înaintea lui, Robert de Niro a anunțat nașterea celui de-al 7-lea copil al său, cu iubita lui de 55 de ani.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni