• PRO TV
  • Cum s-a îmbrăcat cea mai elegantă regină din lume la nunta fiului ei. Rania a Iordaniei, apariție splendidă

Cum s-a îmbrăcat cea mai elegantă regină din lume la nunta fiului ei. Rania a Iordaniei, apariție splendidă

Cum s-a îmbrăcat cea mai elegantă regină din lume la nunta fiului ei. Rania a Iordaniei, apariție splendidă

Pe 1 iunie, Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei s-a căsătorit cu Rajwa Al-Saif, o arhitectă dintr-o familie bogată din Arabia Saudită. Mama prințului, regina Rania, a purtat două ținute splendide și a încercat să nu o eclipseze pe viitoarea sa noră. 

Rania a Iordaniei, cunoscută drept cea mai elegantă regină din lume, a făcut o alegere neașteptată pentru marele eveniment. În prima parte a zilei, când a întâmpinat oaspeții, mai mulți reprezentanți ai caselor regale, regina Rania a purtat o rochie neagră, lungă, fără decolteu și cu mâneci lungi, care aveau la manșete detalii aurii. Broderia se regăsește la baza gâtului, dar și la spate. Distinsa soacră mare și-a prins părul într-un coc și și-a lăsat doar o șuviță liberă, în partea stângă. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

 

Rochia ei este achiziționată de la Christian Dior și face parte din colecția de toamnă 2022. Regina și-a completat look-ul cu cercei din aur și cu o gentuță de mână aurie, potrivit Vogue Arabia. Pentru banchet, Rania a Iordaniei a ales o rochie lungă, crem, prevăzută cu pelerină. (vezi galeria foto)

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe amândoi și să vă umple casa cu dragoste și fericire. De la ceremonia de nuntă a lui Hussein și Rajwa”, a scris regina Rania pe contul de socializare, adăugând mai multe imagini de la nunta fiului ei. 

Citește și: Cine este Rajwa, viitoarea noră a reginei Rania. La data de 1 iunie, ea se va căsători cu prințul moștenitor Hussein al Iordaniei
 
La nuntă au participat mai multe personalități de la casele regale europene, printre care și Prinții de Wales. Vezi aici ce ținute a purtat Prințesa Kate. 

Sursă foto: Getty Images/ Instagram/ queenrania
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni