• PRO TV
  • Cine este Rajwa, viitoarea noră a reginei Rania. La data de 1 iunie, ea se va căsători cu prințul moștenitor Hussein al Iordaniei

Cine este Rajwa, viitoarea noră a reginei Rania. La data de 1 iunie, ea se va căsători cu prințul moștenitor Hussein al Iordaniei

Cine este Rajwa, viitoarea noră a reginei Rania. La data de 1 iunie, ea se va căsători cu prințul moștenitor Hussein al Iordaniei

În familia regală a Iordaniei, pregătirile pentru nunta prințului moștenitor sunt în toi. Hussein bin Abdullah și Rajwa Al-Saif urmează să se căsătoreasă la data de 1 iunie 2023. Recent a avut loc petrecere tradițională Henna, organizată în cinstea miresei. Regina Rania este foarte mândră de alegerea fiului ei. 

Regina Rania și viitoarea noră, Rajwa Al-Saif, au purtat ținute spectaculoase la ceremonia care s-a desfășurat în data de 22 mai, la palatul regal din Amman, scrie brides.com. Regina Rania a ținut un discurs de bun venit, în care și-a exprimat părerea despre viitoarea ei noră. Rania a spus că Rajwa este „cea mai dulce și mai frumoasă viitoare mireasă” și ține ea la fel de mult ca la fiicele ei, Prințesa Iman și Prințesa Salma.


 
Foto: Instagram/Jordan's Royal Family - Regina Rania, Rajwa Al-Saif, Azza bint Nayef, Prințesa Iman, Prințesa Salma 
 
În timpul discursului său, regina și-a amintit și de momentul în care fiul ei a decis să o ceară în căsătorie pe Rajwa. „Nu voi uita niciodată cât de fericiți am fost eu și Majestatea Sa când Al Hussein ne-a spus că vrea să se căsătorească cu Rajwa. Ea este răspunsul perfect la toate rugăciunile mele pentru el. Fie ca voi să fiți mereu sursa celuilalt de fericire și de sprijin”. În timp ce împărtășea câteva cuvinte cu oaspeții ei, regina Rania a vorbit direct cu mama lui Rajwa, Azza, despre ziua cea mare.  Ea a asigurat-o pe Azza că familia regală a Iordaniei va fi mereu alături de Rajwa.  „Noi și Al Hussein vom avea cea mai mare grijă de Rajwa”, a spus ea. „Aceasta este țara ei și ea este printre familia și poporul ei.” Oamenii relatează că Rajwa a vărsat câteva lacrimi în timpul discursului.
 


Regina Rania a adăugat că regretatul rege Hussein al Iordaniei, socrul ei, ar fi fost mândru de nepotul Hussein (nr. care îi poartă numele), pentru realizările sale și pentru persoana care a devenit.

Cine este Rajwa Al-Saif, viitoarea noră a reginei Rania și a regelui Abdullah al II-lea 

Rajwa Al-Saif are 29 de ani. Ea s-a născut în Riad, Arabia Saudită. Este cea mai mică dintre cei patru copii ai omului de afaceri saudit Khaled Al Saif, CEO al grupului Al Saif. Mama ei aparține familiei de rang înalt- Al Sudairi. 
 
Rajwa este de profesie arhitect. Ea a studiat la Syracuse University School of Architecture. De asemenea, a studiat și a lucrat în Los Angeles. A obținut o diplomă de la Fashion Institute of Design and Merchandising și a lucrat la o firmă de arhitectură. 
 

Sursă foto: jordansroyalfamily

Vezi și:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni