• PRO TV
  • Tina Turner, ultimul interviu. Cum voia Regina Rock n Rol să rămână în memoria fanilor

Tina Turner, ultimul interviu. Cum voia Regina Rock n Rol să rămână în memoria fanilor

Tina Turner, ultimul interviu. Cum voia Regina Rock n Rol să rămână în memoria fanilor

Tina Turner a murit la 83 de ani, din cauza naturale – spun reprezentanții familiei sale. Cu o lună înainte de a se stinge din viață, una dintre cele mai influente artiste ale secolului XX oferea ultimul ei interviu. 

Tina Turner este regretată de oameni de toate vârstele din întreaga lume. Regina Rock’n’Rol a avut o viață grea și o carieră presărată cu provocări uriașe. 

A vorbit despre aceste aspecte într-un interviu superb oferit ziarului britanic The Guardian, în luna aprilie a acestui an. A fost ultimul ei interviu oficial înainte de a muri, iar fanii l-au readus acum în atenția publică.

Legendara artistă a dezvăluit atunci care este cea mai mare frică a ei, care este superputerea ei, dar și cum vrea să rămână în memoria oamenilor după ce ea nu va mai fi.

Nu vreau să mă întorc niciodată. Am luptat atât de mult îm viața mea, încât trebuie să merg doar înainte. Superputerea mea? Poate toate acele concerte solo pe care le-am făcut în tocuri de 6 inch (15,2 cm – n. red.)”, a răspuns Tina Turner.

Tina Turner, cum vrei să rămâi în memoria oamenilor?

Ca Regina Rock’n’Roll. Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este OK să lupți pentru succes în propriile lor condiții”.

Tina Turner, care s-a luptat cu un diagnostic de cancer intestinal și a trecut printr-un transplant de rinichi, mărturisea atunci că nu o sperie deloc faptul că a îmbătrânit. Mai mult, în ultima ei intervenție pe rețelele sociale, Tina Turner a vorbit despre importanța îngrijirii rinichilor.

După anunțul morții sale, un val uriaș de compasiune a inundat rețelele sociale. Dispariția sa este regretată de toți marii artiști ai scenei care au lucrat cu ea sau care au aspirat să fie ca ea.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni