• PRO TV
  • Cum arată Vladimir Putin, Volodimir Zelenski și Joe Biden copii, în viziunea Inteligenței Artificiale

Cum arată Vladimir Putin, Volodimir Zelenski și Joe Biden copii, în viziunea Inteligenței Artificiale

Cum arată Vladimir Putin, Volodimir Zelenski și Joe Biden copii, în viziunea Inteligenței Artificiale

Dacă liderii lumii ar fi din nou copii, ei ar arăta cu totul diferit de cum îi știau părinții lor. Doi creatori digitali au folosit o aplicație cu Inteligență Artificială pentru a-i transforma în copii pe Vladimir Putin, Joe Biden, Volodimir Zelenski, Papa Francisc și mulți alții. Ce a ieșit, aflați mai jos.

De la imaginea de copil dur, mereu gata să bată pe cineva, Vladimir Putin a fost desenat de un program cu Inteligență Artificială într-o ipostază cu totul nouă: un puști cu chip gingaș, cu hainele perfect călcate, imposibil de trecut cu vederea.

În realitate, actualul președinte al Federației Ruse a crescut într-un mediu ostil, într-o gașcă de copii duri educați de legea străzii. 

În viziunea platformei Planet.Ai, copilul Vladimir Putin ar fi arătat așa:


 

În realitate, Vladimir Putin s-a călit pe străzile orașului St. Petersbug (pe atunci Leningrad). „Pe aceste străzi a învățat să supraviețuiască. A fost brutal și a fost rău – a fost supraviețuirea celui mai în formă. I-a dat puterea să creadă că orice este posibil”, a dezvăluit un prieten din copilărie, conform Daily Mirror.


FOTO: Liasison Agency via Getty Images
 

Joe Biden copil – cum îl vede Inteligența Artificială

Alt lider al lumii care a fost portretizat de aplicația cu Inteligență Artificială este Joe Biden. Admiratorii săi cred că Biden cel mic are capul supradimensionat și că, cel mai probabil, niciun utilizator de internet de azi nu a avut prilejul să-l vadă pe președintele american pe vremea când era copil.


 

Cei doi creatori de conținut care au demarat acest proiect i-au luat în vizor și pe Papa Francisc, Kim Jong-un, Angela Merkel, Donald Trump și mulți alții. Vezi VIDEO mai jos!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet AI (@planet.ai_)


Fotografii: Getty Images/Planet.AI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni