• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 5 - 11 iunie 2023. Fecioarele stau bine cu banii, dar sunt tentate să întrerupă o relație amoroasă

Horoscop săptămâna 5 - 11 iunie 2023. Fecioarele stau bine cu banii, dar sunt tentate să întrerupă o relație amoroasă

Horoscop săptămâna 5 - 11 iunie 2023. Fecioarele stau bine cu banii, dar sunt tentate să întrerupă o relație amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 5 - 11 iunie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– În a doua jumătate a săptămânii poți avea parte de surprize în planul sentimental. Din 5 iunie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge în zodia Leu, semn că urmează o perioadă dinamică în planul sentimental. Atenție la faptul că micul benefic formează și aspecte tensionate, așa că evită tensiunile în planul amoros!

Bani – Miercuri este o zi favorabilă purtării unor negocieri, obținerii unei sume de bani sau recuperării unei sume împrumutate. 

Muncă – Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 11 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul comunicării, învățării, informațiilor și deplasărilor, te va ajuta în toate formele de comunicare și negociere, încheiere de contracte și colaborări. Tot pe 11 iunie și Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze și până pe 21 ianuarie 2024, când intră din nou în Vărsător, ești invitat să-ți revizuiești activitatea profesională a ultimilor 15 ani.

 

Horoscop Taur săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze, din 5 iunie, zodia Leu, respectiv casa vieții de familie și spațiului de locuit, așa că urmează o perioadă în care ai planuri de renovare și reamenajare a spațiului. De asemenea, s-ar putea să ai nevoie să-ți iei energie din relațiile de familie, din intimitatea căminului. Posibil să apară și tensiuni, dar recomandarea astrelor este să lași deoparte orgoliile și luptele de putere care privesc administrarea unor bunuri.

Bani – Mercur, planeta comunicării, intră în 11 iunie, în zodia Gemeni, semn că în perioada următoare intervin chestiuni de natură financiară, administrarea unor bani, negocieri.

Muncă– Partea a doua a săptămânii este favorabilă discutării unor proiecte noi, unde pot să apară și surprize într-un context profesional. Atenție în weekend la propunerile venite de la prieteni, pentru că nu toate pot să-ți aducă beneficii! Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în mișcare retrogradă și până pe 21 ianuarie 2024, când se întoarce din nou în zodia Vărsător, ai intenția să-ți reevaluezi pregătirea profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste–Pe 5 iunie, Venus, guvernatoarea casei amoroase, începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul comunicării și deplasărilor, iar dacă ești singur, sunt șanse să cunoști persoane cu care să începi o relație. Pe de altă parte, relația cu cineva din trecut poate deveni tensionată, dacă nu știi să gesionezi o criză care apare neașteptat.

Bani – Săptămâna începe cu preocupări de natură financiară. Poți primi cadouri sau niște sume de bani, să primești o invitație de a-ți petrece câteva zile în compania unui prieten, în afara țării. Pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, se întoarce în zodia Capricorn, pe sectorul intereselor financiare, semn că până pe 21 ianuarie 2024, ai timp să-ți reevaluezi modalitatea în care cheltui și administrezi banii pe care îi deții tu sau la comun cu partenerul.

Muncă– Mercur, guvernatorul tău, începe să-ți traverseze zodia din 11 iunie, așa că va opera în favoarea ta în toate discuțiile, acumularea de informație, negocieri și încheieri de contracte. De asemenea, vei avea mintea mai limpede și iei decizii raționale.

 

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Pe 11 iunie, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze casa frământărilor interioare, trecutului și vei analiza mai mult situațiile care apar în viața ta, dar și trecutul. Preferi să ții pentru tine părerile, să ai un proces de introspecție. Tot pe 11 iunie, Pluton, planeta trasformărilor profunde, începe să retrogradeze și se întoarce în casa relațiilor, unde, până pe 21 ianuarie 2024, va aduce o revizuire a planurilor relaționale.

Bani – Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Leu, respectiv casa banilor munciți sau pe care îi poți obține din activități extraprofesionale. Atenție, în perioada următoare, la tendința de a cheltui mai mult decât câștigi. Poți beneficia și de bonusuri sau prime.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru relațiile profesionale, încheierea unor contracte sau parteneriate. Se anunță o perioadă favorabilă negocierilor, așa că nu rata oportunitățile. De partea ta încă este aspectul armonios, benefic, care se formează între Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii, și Nodul Nord (Destinul), ambele în tranzit prin casa proiectelor și planurilor de viitor.

 

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Din 5 iunie, Venus, planeta iubirii, îți traversează zodia și-ți imprimă dispoziție de cuceriri, flirt, distracție, plăceri, dar și aventuri. S-ar putea să reiei legătură cu persoane care au mai fost în viața ta în trecut, dacă ești singură.

Bani – Finalul de săptămână aduce preocupări pentru situația financiară. Este posibil ca niște socoteli să nu-ți iasă și să fie nevoie să-ți reorganizezi cheltuielile.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, intră în zodia Gemeni, din 11 iunie, semn că se pot relua niște dialoguri legate de noi proiecte. S-ar putea să fii recomandat de către una dintre persoanele din anturajul tău pentru un job nou sau un contract extraprofesional pe termen scurt sau mediu. Tot pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze, și până pe 21 ianuarie 2024, când se întoarce înapoi în Vărsător, urmează o perioadă în care-ți vei revizui activitatea profesională.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului, primește din 5 iunie tranzitul lui Venus, planeta iubirii, semn că vei face un bilanț sentimental. Totodată, s-ar putea să fii tentată să reiei sau să continui o relație cu cineva din trecut sau să întrerupi o relație, din cauza unor principii peste care nu poți trece. Pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe retrogradarea, și te invită la o reevaluare a planului sentimental până pe 21 ianuarie 2024.

Bani – Din punct de vedere financiar stai bine, dar recomandarea astrelor este să nu cheltui peste buget, ci să ai grijă, să pui deoparte o sumă de bani, mai ales dacă intenționezi să pleci în mai multe vacanțe vara aceasta.

Muncă– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 11 iunie, în zodia Gemeni, pe sectorul carierei și reputației profesionale, aduce propuneri noi de job, colaborări, încheieri de contracte sau negocieri. De asemenea, și angajatorii pe care îi ai acum pot să-ți propună alte proiecte, pentru că ai dovedit că te descurci foarte bine în unele situații complicate.

 

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Sectorul vieții sociale, a prietenilor și planurilor de viitor este activat din 5 iunie de Venus, guvernatoarea ta. Așadar, dacă ești singur, ești mai deschis flirtului și interacționării cu alte persoane, te întâlnești mai mult cu prietenii și încerci să legi relații noi personale sau profesionale. Pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă, semn că ai timp până pe 21 ianuarie 2024 să-ți reevaluezi opțiunile privind viața de familie sau administrarea unui imobil/ a patrimoniului.

Bani –  Miercuri este posibil să fie nevoie să cheltui o sumă de bani pentru o situație, care apare neașteptat și-ți dă planurile peste cap. Poate fi legat de casă, se strică ceva, ai nevoie de un meșter. De asemenea, dacă ai accesat un credit sau vrei să intri în posesia unei moșteniri sau a unui drept ce ți se cuvine, este posibil să apară un blocaj/o întărziere.

Muncă– Sectorul studiilor, experiențelor și perfecționării profesionale și principiilor este activat din 11 iunie de intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni. Se intensifică dorința de a învăța lucruri noi, să obții o diplomă sau o calificare, să ai discuții cu persoane cu experiență mai multă, să te perfecționezi într-un domeniu.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Pentru că Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect tensionat, săptămâna aceasta, recomandarea astrelor este să dai dovadă de diplomație, răbdare și calm atunci când abordezi orice chestiune în cuplu.

Bani – Sectorul intereselor financiare este dinamizat de Mercur, planeta comunicării, din 11 iunie, când intră în zodia Gemeni. Te va preocupa mai mult administrarea banilor și reducerea unor cheltuieli, accesarea unui credit sau administrarea banilor comuni pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane.

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge pe 5 iunie în zodia Leu, pe sectorul carierei și reputației profesionale și aduce șanse, oportunități de afirmare, susținând activitatea profesională. Se intensifică relațiile cu șefii și s-ar putea să primești mai multe oferte de job. La finalul săptămânii, pe 11 iunie, Pluton, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, semn că până pe 21 ianuarie 2024, va fi nevoie să-ți revizuiești modalitatea de comunicare, interacționare, învățare sau gândire. În următoarele luni se încheie un proces de învățare și va fi nevoie să treci la alt nivel.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Tranzitul lui Venus, planeta iubirii, din 5 iunie, prin zodia Leu, prin sectorul asociat călătoriilor, perfecționării profesionale, poate să-ți aducă, dacă ești singur, pereche într-o deplasare sau un schimb de experiență profesional. Sectorul relațiilor și mariajului primește din 11 iunie tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, semn că urmează o perioadă bună în cuplu, în care probleme pot fi discutate și rezolvate mult mai ușor.  

Bani – Luni și marți s-ar putea să-ți faci niște socoteli financiare, legate de casă. S-ar putea să schimbi modalitatea de cheltuire a banilor, mai ales dacă ai planuri legate de schimbarea locuinței.

Muncă– Conjuncția care se formează în această săptămână între Mercur, astrul comunicării, și Uranus, guvernatorul casei comunicării, în sectorul muncii, favorizează ideile creative și originale, dar și capacitatea de a face niște schimbări, care să aducă eficientizarea muncii.

 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, te sfătuiești cu partenerul de cuplu legat de niște schimbări pe care vreți să le operați în spațiul de locuit. Pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze și până pe 21 ianuarie 2024 te invită la o reevaluare a planurilor personale, relaționale.

Bani – Venus, micul benefic, ajunge pe 5 iunie în zodia Leu, pe casa intereselor financiare și intensifică preocupările pentru administrarea finanțelor, dar și cheltuirea banilor pe plăceri personale și activități de relaxare și distracție.

Muncă– Pe 11 iunie, Mercur, astrul comunicării, intră în zodia Gemeni, pe sectorul muncii, aducând acumulare mai ușoară a unor informații, negocieri, propuneri noi de job, de activități profesionale care să-ți suplimenteze veniturile. De asemenea, Mercur ajută la o comunicare mai bună cu colegii și cei cu care desfășori activități.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Venus, planeta iubirii, începe să traverseze zodia Leu, din 5 iunie, respectiv casa relațiilor și căsătoriei și poate aduce, în perioada următoare, împăcări, armonie și mai multă înțelegere cu partenerul de cuplu. Atenție la relațiile cu familia, rudele, părinții care se pot amesta în treburile tale personale și atunci să intervină tensiuni cu partenerul de cuplu. Pe 11 iunie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul sentimental, unde aduce discuții și declararea sentimentelor, mai ales dacă ești singur și-ți dorești să cucerești pe cineva.

Bani – Conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, guvernatorul tău, vine să aducă idei originale legate de modalitatea în care poți face bani sau să-ți suplimentezi veniturile.

Muncă– Începând din 11 iunie și până pe 21 ianuarie 2024, când se întoarce înapoi în zodia ta, Pluton, planeta transformărilor profunde, retrogradează și te invită la revizuirea planurilor de viitor, să-ți faci un bilanț profesional.

 

Horoscop Pești săptămâna 5 - 11 iunie 2023

 

Dragoste– Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Gemeni, din 11 iunie, aducând preocupări și discuții despre și pentru casă, spațiul de locuit, între membrii familiei cu care ai avut neînțelegeri.

Bani – Din 11 iunie și până pe 21 ianuarie 2024, când se întoarce înapoi în zodia Vărsător, Pluton, planeta transformărilor profunde, te invită la o revizuire a planurilor de viitor și pe termen lung. Va fi nevoie să păstrezi acele proiecte care-ți aduc surse financiare suficiente pentru nevoile tale.

Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze, din 5 iunie, zodia Leu, respectiv casa muncii și a activităților profesionale. Contextul astral aduce înțelegere mai bună cu colegii, îndeplinirea sarcinilor mai ușor, șanse și oportunități de obținere a unui job mai bun.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni