• PRO TV
  • Antonia, Loredana și Elena Gheorghe au sărbătorit alături de regina sprâncenelor, Anastasia Soare. Ce ținute au purtat

Antonia, Loredana și Elena Gheorghe au sărbătorit alături de regina sprâncenelor, Anastasia Soare. Ce ținute au purtat

Antonia, Loredana și Elena Gheorghe au sărbătorit alături de regina sprâncenelor, Anastasia Soare. Ce ținute au purtat

Anastasia Soare, supranumită și “regina sprâncenelor”, a venit în România pentru a sărbători ziua de naștere a mamei sale, dar și 25 de ani de când a înființat celebrul salon preferat de starurile de la Hollywood. Alături de ea au petrecut Loredana Groza, Antonia, Elena Gheorghe și Ema Uta. 

“De la o vârstă fragedă, am văzut lumea prin lentila unei mame încrezătoare și muncitoare, care m-a făcut să cred că există oportunități nesfârșite. Sunt recunoscătoare pentru femeile puternice care m-au crescut”, a scris Anastasia Soare cu ocazia aniversarii mamei sale, care a împlinit 89 de ani.

Loredana Groza a fost una dintre atracțiile serii, într-un outfit negru cu colanți lucioși și o curea aurie Mosqino. Artista a pozat lângă Anastasia Soare, care a arătat ca o adevărată divă de la Hollywood, într-o rochie neagră lungă, cu paiete.

Elena Gheorghe a bifat un look perfect într-o rochie mini argintie, cu o coafură cu bucle ample. 

“Anastasia Soare a plecat de jos dar a reușit prin forte proprii să ridice un imperiu în domeniul beauty. Sunt onorată că am fost invitată să le cânt și că s-au distrat atât de bine. A vorbit atât de frumos despre mine și muzica mea încât m-a emoționat. Este un om deosebit, ambițios, ce își iubește familia și rădăcinile și nu în ultimul un om modest. O reală plăcere să o cunosc pe doamna Victoria-Dada care a împlinit 89 de ani și care este sursă de inspirație a Anastasiei”, a scris Elena Gheorghe.

Antonia a fost elegantă, într-un costum negru de inspirație masculină, iar Ema Uta a fost spectaculoasă într-o rochie neagră de gală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni