• PRO TV
  • Jennifer Lopez a renunțat la colanți și a ieșit pe stradă ca o adevărată divă. Cum arată într-o ținută de mii de dolari

Jennifer Lopez a renunțat la colanți și a ieșit pe stradă ca o adevărată divă. Cum arată într-o ținută de mii de dolari

Jennifer Lopez a renunțat la colanți și a ieșit pe stradă ca o adevărată divă. Cum arată într-o ținută de mii de dolari

Jennifer Lopez se numără printre celebritățile care nu se ferește prea mult de paparazzi. Au existat cazuri în care fotografii au surprins-o în colanți, cu lenjeria intimă la vedere, nemachiată sau în ținute șifonate. În ultima vreme însă diva latino nu încetează să ne surprindă cu aparițiile ei stilate. 

Recent, Jennifer Lopez a întors toate privirile când a fost observată pe o stradă din West Hollywood. Vedeta se ducea la cumpărături pentru noua ei casă, în care va locui împreună cu Ben Affleck. Proprietatea a costat nu mai puțin de 60 de milioane de dolari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer_jilo ???????? (@jennifer_jilo)

Jennifer Lopez a dat dovadă de un simț estetic de lăudat. Ea a ales să poarte o  rochie tip cămașă, VGOLD Chambray de la Valentino. Ținuta îndrăzneață, cu crăpături pe lateral, costă aproximativ 4.700 de dolari. Jennifer Lopez și-a completat look-ul cu o geantă de piele Gucci și cu o pereche de cizme cu toc înalt. 

 



Sursă foto: Instagram/ foreverwithjlo

Vezi și: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni