• PRO TV
  • Prințul Harry și Meghan Markle ar putea divorța în următorii cinci ani! Ce a dezvăluit un expert regal

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea divorța în următorii cinci ani! Ce a dezvăluit un expert regal

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea divorța în următorii cinci ani! Ce a dezvăluit un expert regal

Un expert regal a discutat despre zvonurile potrivit cărora prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, ar trece printr-o criză de cuplu. Potrivit acestuia, cei doi ar putea să divorțeze în următorii cinci ani.

În ultima perioadă au circulat mai multe zvonuri legate de viitorul cuplului regal, iar unii critici sunt de părere că cei doi se vor despărți în următorii ani. Relația lor a devenit un subiect controversat după ce s-a aflat că traversează o perioadă dificilă, relatează Scottish Daily Express.

Potrivit prezentatorului TalkTV, Jeremy Kyle, și a criticului regal Charlie Rae, Ducesa de Sussex va rămâne în SUA cu cei doi copii în momentul în care se va produce ruptura, iar prințul Harry se va întoarce permanent în Marea Britanie.

De asemenea, s-a spus că Ducele de Sussex are o cameră într-un hotel din California unde stă pentru a scăpa de familia sa.

Prezentatorul și expertul regal au discutat despre Prințul Harry, făcând o predicție șocantă despre viitorul celor doi: „Singurul mod în care Harry și Meghan pot câștiga bani este criticând singurul lucru din care spun că nu vor să facă parte”, a spus Jeremy Kyle, potrivit dailyrecord.co.uk.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Prinţul Harry: Lumini şi umbre

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni