• PRO TV
  • Fiorentina - West Ham United, finala Conference League - miercuri 7 iunie, la ora 22:00

Fiorentina - West Ham United, finala Conference League - miercuri 7 iunie, la ora 22:00

Fiorentina - West Ham United, finala Conference League - miercuri 7 iunie, la ora 22:00

Miercuri, pe 7 iunie, de la 22:00, meciul este LIVE pe Pro Arena și VOYO.

Fiorentina o întâlnește pe West Ham United pentru prima dată într-o finală europeană. În acest sezon din Conference League, West Ham United a rămas neînvinsă și a avut un singur rezultat de egalitate. Totodată, formația londoneză este obligată să-și spele imaginea după un sezon dezastruos în Premier League, în care a luptat pentru evitarea retrogradării. Astfel, West Ham își poate lua revanșa în fața fanilor doar printr-o victorie la Praga.

Cele două finaliste ale Conference League au un palmares egal în privința trofeelor europene. Ambele au câștigat Cupa Cupelor în anii 60. Fiorentina a cucerit chiar prima ediției a competiției, trecând de Glasgow Rangers în dublă-manșă, cu două victorii, 2-0 și 2-1, în timp ce West Ham s-a impus patru ani mai târziu în fața celor de la 1860 Munchen cu 2-1, de data aceasta în manșă unică.

West Ham mai are o finală de Cupă a Cupelor pierdută în 1975, în fața francezilor de la Metz, în timp ce Fiorentina a mai trăit frustrarea altor trei finale în care a cunoscut gustul amar al înfrângerii.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni