Totul despre tratamentul facial cu celule stem. Ce spune un consilier în estetică

Tratamentul facial cu celule stem este o metodă inovatoare de regenerare a pielii, care promite rezultate spectaculoase în combaterea semnelor de îmbătrânire, a cicatricilor sau a petelor pigmentare.

Celulele stem folosite în tratamentul facial pot proveni din surse diferite, cum ar fi plantele, fructele sau chiar propria grăsime a pacientului. În funcție de sursa celulelor stem și de modul de aplicare, tratamentul poate fi mai mult sau mai puțin invaziv și poate necesita o perioadă mai lungă sau mai scurtă de recuperare.

Tratamentul facial cu celule stem este potrivit pentru orice tip de ten, dar este recomandat mai ales pentru tenul matur, uscat sau deteriorat. Acest tratament poate îmbunătăți aspectul pielii prin hidratare, luminozitate, fermitate și reducerea ridurilor. De asemenea, poate trata probleme specifice, cum ar fi acneea, rozaceea sau cuperoza.

Despre întreaga procedură a tratamentului cu celule stem a discutat consilierul în estetică Teodora Popa, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

„Având în vedere că este vară trebuie să ne gândim cum să ne ajutăm mai mult tenul. În primul rând trebuie să înțelegem că tenul nostru de astăzi nu este același de peste trei luni pentru că se modifică și radicalii liberi la care ne expunem.

Tratamentul cu celul stem este perfect atât pentru pentru pregătire, cât și pentru vindecare în sezonul estival, de exemplu, când deja tenul a fost expus la soare.

Celulele stem au abilitate foarte mare de a se adapta nevoilor tenului pacientului nostru”, a spus Teodora Popa, consiler de estetică. 

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni