• PRO TV
  • Miss Rusia, criticată dur pe rețelele sociale. Unii nu o consideră demnă de acest titlu

Miss Rusia, criticată dur pe rețelele sociale. Unii nu o consideră demnă de acest titlu

Miss Rusia, criticată dur pe rețelele sociale. Unii nu o consideră demnă de acest titlu

La Moscova, s-a desfășurat recent finala concursului „Mrs. Russia 2023” (Doamna Rusiei). Natalia Oscar, o profesoară de limba engleză din Habarovsk, a câștigat coronița de Miss, dar și o excursie în Bali. Fotografiile cu ea s-au răspândit imediat pe rețelele sociale și au stârnit un val de critici. 

În total, 83 de femei, din diferite orașe ale Rusiei, au participat la competiție, iar cea mai în vârstă dintre ele avea 62 de ani. La „Mrs. Russia 2023” pot participa femei căsătorite și cu copii. Câștigătoarea din acest an, Natalia Oscar, s-a trezit cu un val de critici pe rețelele sociale. Mulți consideră că frumusețea ei nu este naturală, iar din acest motiv nu ar fi demnă de titlul de Miss. Utilizatorii de Instagram i-au găsit contul și au rămas șocați de diferența între fotografii. 
 

„Nu este nici măcar partea cea mai rea. Imaginile de pe instagramul ei sunt în dreapta. Este clar că... Rusia minte despre toate”.



„Ce s-a întâmplat cu această țară. Femei normale nu mai există?”„Mi se pare că a avut o întâlnire foarte apropiată cu o grenadă de mână”, sunt alte comentarii acide. 

În regiunea natală, Natalia Oscar este cunoscută ca interpretă și compozitoare. Ea este căsătorită cu un om de afaceri și are o fiică. (vezi galeria foto de mai sus) Natalia este implicată în activități de caritate, despre care povestește apoi pe pagina de socializare. 

„În ceea ce privește toată această ură din online, nu-mi pasă, este părerea lor. Au dreptul la asta, — a spus Natalia pentru „StarHit”. „Nu cred că este necesar să pierd timpul citind comentarii negative despre mine. Eu merg pe drumul meu. Știu că m-am pregătit responsabil pentru competiție și am depus mult efort. Toată ziua pe tocuri înalte, dormind câteva ore, iar apoi stând la repetiții de dimineața până la miezul nopții... Ei bine, scuze, poți să urăști cât vrei. Încearcă să mergi singur pe aceast drum ca să vezi cum e!” În interviul respectiv , Natalia a subliniat că nu și-a făcut operații estetice. Ea spune că nu consumă zahăr și că merge la sală de trei ori pe săptămână. 


Sursă foto: Instagram/ natali_oscar
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni