• PRO TV
  • Adelina Pestrițu a eclipsat pe toată lumea la o petrecere plină de vedete: "O adevărată apariție! Bravo, ai rupt topul!"

Adelina Pestrițu a eclipsat pe toată lumea la o petrecere plină de vedete: "O adevărată apariție! Bravo, ai rupt topul!"

Adelina Pestrițu a eclipsat pe toată lumea la o petrecere plină de vedete: "O adevărată apariție! Bravo, ai rupt topul!"

Adelina Pestrițu a fost în ton cu tema petrecerii revistei Viva – The Movie Night: a arătat ca o adevărată divă. Influencerița a impresionat cu ținuta ei eleganta și provocatoare în același timp.

Vedeta a respectat perfect codul “Like a movie star” și nu a fost cu nimic mai prejos decât actrițele de la Hollywood. 

Adelina și-a făcut intrarea  într-un outfit negru spectaculos, decupat în zona abdomenului, accesorizat cu ștrasuri pe umeri. Influencerița și-a etalat astfel tatuajul de pe abdomen și și-a impresionat fanele de pe rețelele de socializare cu atitudinea sa cool.

Vezi si: Au vrut să-și facă o intrare memorabilă! Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la o petrecere de fițe


Cu părul prins într-o coadă elegantă, cu un machiaj glam și cu bijuterii opulente, Adelina Pestrițu a avut, poate, cel mai reușit look al serii. 

Vezi si: Laura Cosoi, în aceiași pantofi ca Jennifer Lopez, făcuți în România: “Te rog, ai milă de picioarele tale”

“Atitudinea ta dovedește diferența și calitatea! Ești ceea ce trebuie să fie o femeie ce deține putere în prezență și caracter! Bravo”.

“Impecabilă , perfectă, ca de obicei !”

“O adevărată apariție! Bravo, ai rupt topul! No 1!”

“Ești de vis , ești cea mai frumoasă femeie !!!”

“Chiar ca dintr un film! Diva” – i-au comentat admiratoarele.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni