• PRO TV
  • Concurenții de la Survivor, invitați la o petrecere mondenă. S-au îmbrăcat la patru ace și au fost de nerecunoscut

Concurenții de la Survivor, invitați la o petrecere mondenă. S-au îmbrăcat la patru ace și au fost de nerecunoscut

Concurenții de la Survivor, invitați la o petrecere mondenă. S-au îmbrăcat la patru ace și au fost de nerecunoscut

Concurenții care au participat la Survivor România 2023 au fost invitați, pe 7 iunie, la petrecerea VIVA. Îmbrăcați la patru ace, unii au fost de nerecunoscut. „Dress like a movie star”/ Îmbracă-te ca un star de cinema – acesta a fost dress code-ul petrecerii, iar foștii Faimoși și Războinici s-au străduit să fie la înălțime.

Alexandra Ciomag, concurenta care a ajuns până în semifinala competiției Survivor 2023, a fost extrem de elegantă într-o rochie albă, cu umerii goi. Fiind model, fosta războinică știe cum să-și pună în valoare silueta. 

Lucianna Vagneti a avut un machiaj magnific, încât a părut o adevărată stea de cinema. Ea a ales o rochie neagră scurtă și decoltată. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus). Bianca Patrichi a făcut furori într-o rochie transparentă. Dansatoarea pare că s-a transformat în Marylin Monroe.

Dan Ursa
și Robert Moscalu au preferat ținute casual. Câștigătorul Survivor a purtat un sacou crem, blugi și adidași verzi, asortați cu cămașa.  Robert s-a remarcat cu un costum modern, cu aplicații metalice. Supranumit „Sonic”, el a ales să poarte teniși în loc de pantofi. Sursă foto: Instagram/ byemilkasa, Alexandra Ciomag, Facebook/ Darius Ursa

Vezi și: Ștefania, totul despre experiența Survivor

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni