• PRO TV
  • Cine este Lidia Roba, sora fostei asistente TV care a fost lovită cu un ciocan în cap de soțul său

Cine este Lidia Roba, sora fostei asistente TV care a fost lovită cu un ciocan în cap de soțul său

Cine este Lidia Roba, sora fostei asistente TV care a fost lovită cu un ciocan în cap de soțul său

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, se află în aceste momente pe patul de spital, într-o stare foarte gravă, potrivit ultimului mesaj publicat de Lidia, sora sa. 

Lidia Roba este încă în stare de șoc, după ce sora sa a fost lovită puternic cu un ciocan în cap de către partenerul său de viață, Daniel Balaciu. Bărbatul se află acum în arestul poliției, iar soția sa pe patul de spital, după ce a suferit o operație pe creier care a durat nu mai puțin de nouă ore. 

Dana Roba, de meserie make-up artist, obișnuia să fie pe primele pagini ale ziarelor în 2013, atunci când a și format un cuplu cu manelistul Nicolae Guță. După ce s-a stins din viață mama sa, femeia a ales calea credinței și s-a pocăit, iar mai apoi l-a cunoscut pe actualul soț, bărbatul care a bătut-o cu bestialitate din cauza geloziei.

Familia și prietenii i-au rămas aproape, iar de la sora sa, Lidia Roba, s-au aflat ultimele detalii despre starea ei de sănătate. (Vezi în galeria de mai sus ce a postat sora Danei Roba)

„Bună, fetelor. Știu că vreți să veniți la Dana în vizită. Vă rog să nu veniți, medicii au interzis total acest lucru. Orice emoție sau amintire o poate afecta enorm. Vă mulțumim și vă ținem la curent cu starea ei”, a fost mesajul publicat de Lidia Roba pe contul său de Instagram.

Lidia și Dana Roba sunt foarte apropiate și activează în domenii asemănătoare. Potrivit profilului său de Facebook, Lidia este din Timișoara, dar în prezent trăiește în Nurnberg, Germania. A studiat la Universitatea de Vest din Timișoara, iar acum are propria afacere de acesorii, după cum arată chiar postările sale pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram/Facebook

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni