• PRO TV
  • Cum ar fi ajuns controversata Natalya Oskar Miss Rusia. Ce rol a avut soțul ei miliardar în câștigarea titlului

Cum ar fi ajuns controversata Natalya Oskar Miss Rusia. Ce rol a avut soțul ei miliardar în câștigarea titlului

Cum ar fi ajuns controversata Natalya Oskar Miss Rusia. Ce rol a avut soțul ei miliardar în câștigarea titlului

Rusoaicele sunt renumite pentru frumusețea lor, însă noua Miss Rusia a stârnit o mulțime de reacții controversate pe rețelele de socializare. Mulți sunt de părere că Natalya Oskar nu era nici pe departe cea mai frumoasă femeie din concurs și cu siguranță nu merita să fie desemnată “cea mai frumoasa rusoaică”. 

Concursul de frumusețe în care a ieșit câștigătoare nu este însă clasicul “Miss Rusia”, ci “Mrs Rusia”, dedicat femeilor căsătorite.

Criticile s-au înmulțit după ce pe internet au apărut câteva imagini needitate cu noua Mrs Rusia. Internauții nu o consideră demnă de acest titlu, iar acum se speculează că Natalya nu ar fi câștigat corect trofeul.

Natalya Oskar este căsătorită cu un miliardar rus, Roman Bezmaternych, care are un adevărat imperiu de afaceri, în domeniul construcțiilor. Coincidență sau nu, una dintre companiile miliardarului a sponsorizat concursul Miss Rusia. Atât le-a trebuit internauților, care acum sunt siguri că soțul i-a “cumpărat” titlul, ca să se mândrească cu o soție “Miss”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni