• PRO TV
  • Sean Penn și noua iubită, gesturi tandre în văzul tuturor! Cum i-au surprins paparazzii

Sean Penn și noua iubită, gesturi tandre în văzul tuturor! Cum i-au surprins paparazzii

Sean Penn și noua iubită, gesturi tandre în văzul tuturor! Cum i-au surprins paparazzii

Sean Penn nu mai suferă după divorțul de Leila George D’Onofrio și este amorezat lulea de o ucraineancă. Actorul de 62 de ani a fost surprins recent de paparazzi pe străduțele din Roma alături de noua cucerire. 

Cea care i-a sucit mințile starului de la Hollywood este actrița ucraineană Olga Korotkova, în vârstă de 43 de ani, scrie Page Six.

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de un sejur la Roma și au făcut paradă de gesturi tandre pe străduțele din capitala Italiei. 

Actorul era tot numai un zâmbet și și-a ținut în permanență iubita de mână sau de gât. La un moment dat, cei doi s-au sărutat cu patos chiar în văzul trecătorilor, iar paparazzi au imortalizat momentul. 


 

Noua poveste de dragoste a lui Sean Penn vine la aproape doi ani după ce fosta sa soție, Leila George, a cerut divorțul

Câștigătorul premiului Oscar a vorbit anterior despre faptul că el a fost de vină pentru destrămarea celei de-a treia căsnicii. Mai mult, starul a încercat din răsputeri să o convingă pe Leila să nu divorțeze. 

„Există o femeie de care sunt atât de îndrăgostit, Leila George, pe care acum doar o văd zi de zi, pentru că am dat-o în bară cu căsnicia", a declarat el pentru Hollywood Authentic în aprilie 2022.

Penn a adăugat: „Am fost căsătoriți, din punct de vedere tehnic, timp de un an, dar, timp de cinci ani, am fost un tip foarte neglijent". Actorul a mai fost căsătorit cu actrița Robin Wright (1996-2010) și cu Madonna (1985-1889).

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni