• PRO TV
  • Dezvăluirile lui Stephan Pelger despre Răzvan Ciobanu. Cât de mult se aseamănă moartea celor doi designeri

Dezvăluirile lui Stephan Pelger despre Răzvan Ciobanu. Cât de mult se aseamănă moartea celor doi designeri

Dezvăluirile lui Stephan Pelger despre Răzvan Ciobanu. Cât de mult se aseamănă moartea celor doi designeri

Stephan Pelger s-a stins din viață pe data de 8 iunie, la 43 de ani, lănsând în sufletele apropiaților multă suferință. Designerul a fost găsit fără suflare în locuința sa, iar un vecin a alertat autoritățile. Cu doar patru luni înainte de tragedie, Pelger vorbea despre problemele cu care se confrunta Răzvan Ciobanu, bunul său prieten care a decedat acum patru ani în urma unui tragic accident rutier.

Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România, s-a stins din viață după ce a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil în localitatea Săcele, județul Constanța. Bunul său prieten, Stephan Pelger, care s-a sinucis pe 8 iunie, vorbea despre el acum patru luni, în cadrul unei emisiuni TV.

Stephan Pelger a dezvăluit, în platoul show-ului respectiv, că Răzvan Ciobanu s-a confruntat cu depresia, problemă de natură emoțională pe care o avea și el, la rândul său.

„Aș vrea să dau un exemplu, foarte trist. Ceea ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu. La fel i s-a întâmplat. Spirala aceasta în care l-a dus această boală, pentru că este o boală, nu este o distracție. Este o stare cu care te naști. E o depresie latentă”, a spus Stephan Pelger despre Răzvan Ciobanu, potrivit spynews.

Problemele de sănătate asemănătoare pe care le aveau i-au dus la deces pe cei doi buni prieteni. Stephan Pelger și Răzvan Ciobanu activau în același domeniu, numărându-se printre cei mai apreciați designeri din România.

„Și eu am fost prieten foarte bun cu el. România nu are puterea de a trata tineri care suferă de această boală. Sunt extrem de mulți oameni care ar vrea să ceară ajutor, dar nu au de la cine, nu au bani”, a mai spus Pelger la vremea respectivă.

Sursă foto: Instagram/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni