• PRO TV
  • Joy Corrigan, regina catwalk-ului la Paraiso Swim Week! Blondina a defilat în cel mai decupat costum de baie

Joy Corrigan, regina catwalk-ului la Paraiso Swim Week! Blondina a defilat în cel mai decupat costum de baie

Joy Corrigan, regina catwalk-ului la Paraiso Swim Week! Blondina a defilat în cel mai decupat costum de baie

Joy Corrigan și-a câștigat titulatura de „cea mai sexy tipă în bikini” și recent și-a etalat fizicul impresionant la Paraiso Swim Week din Miami. 

Modelul care are aproape 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram a defilat pe podiumul de modă și a prezentat mai multe costume de baie minuscule. 

Joy Corrigan (28 de ani) a fost fără doar și poate vedeta prezentării, iar instantaneele cu ea s-au viralizat deja pe rețelele de socializare. 

Jovială și deloc pudică, Joy a impresionat audiența după ce s-a afișat într-un costum de baie îndrăzneț, alb-negru, extrem de decupat în partea de jos. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Pentru scurta escapadă din Miami, Joy l-a avut alături și pe noul ei iubit, Ted Dhanik. Ted are 46 de ani, este fost director MySpace și în trecut s-a iubit cu actrița Tara Reid. 


„Îmi place să fiu sexy și să-mi arăt corpul, pentru că muncesc tare mult ca să arăt așa. Încerc ca la fiecare ședință foto să păstrez decența”, spunea Joy într-un interviu.

Joy Corrigan este cunoscută pentru campaniile de fashion pe care le-a realizat cu branduri precum Victoria’s Secret, Jimmy Choo sau Guess. De asemenea, s-a remarcat și că Playmate of the Month în revista Playboy. 

Joy cochetează și cu actoria și este și antreprenoare. Ea are propria linie de costume de baie „Naked Species”, împreună cu sora ei, Gina.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni