• PRO TV
  • Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a născut. Tănăra a adus pe lume o fetiță

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a născut. Tănăra a adus pe lume o fetiță

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a născut. Tănăra a adus pe lume o fetiță

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a devenit mama. Tânăra a adus pe lume o fetiță pe care a  numit-o Noa Zenayda. Iată prima imagine cu bebelușul!

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a născut, daruindu-i artistului încă un nepot, al doilea la număr. Tânără, în vârstă de 20 de ani, a născut în cadrul unei clinici private, alaturi de cei dragi, iar cea care a împărtășit vestea prin intermediul rețelelor sociale a fost sora ei, Karmen, care a publicat prima fotografie cu fetiță să, al carei nume va fi  Noa Zenayda.

Pentru a o nu expune pe nepoata, artista, care îi va fi și nașă, împreună cu soțul ei, i-a acoperit chipul în fotografie cu un emoticon, lăsând să i se vadă doar trupul micuț. "Bine ai venit pe lume, îngeraș! Noa Zenayda, a scris aceasta în descrierea fotografiei.

La rândul ei, Adriana Simionescu a împărtășit cu fanii de pe Intagram, cu câteva ore înainte de naștere, cum se pregătește de marele eveninment, mărturisind că este atât emoționată, cât și nerăbdătoare să își tina copilul în brațe. În mesajul publicat în mediul online, proaspăta mămică i-a adresat câteva cuvinte fetiței sale:

„Abia aștept să îți văd chipul, să te pot ține în brațe și să îți spun cât te iubesc. Mâine îți voi auzi glasul pentru pentru prima dată. Vreau să știi că voi fii aici să îți fac zilele cu soare. Să îți șterg lacrimile când curg și să îți aduc zâmbetul în fiecare zi. Te iubesc mami!'.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni