• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, surpriză uriașă pentru Cristina Pucean, de ziua ei de naștere

Bogdan de la Ploiești, surpriză uriașă pentru Cristina Pucean, de ziua ei de naștere

Bogdan de la Ploiești, surpriză uriașă pentru Cristina Pucean, de ziua ei de naștere

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc necondiționat, cu toate că se folosesc de relația lor pentru a atrage vizualizări și like-uri. Aceștia au postat din nou un videoclip care a strâns sute de mii de vizualizări, în doar câteva ore.

Cristina Pucean și-a sărbătorit pe 11 iunie 2023 ziua de naștere și a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani. Acest eveniment nu a fost trecut cu vederea de iubitul dansatoarei care i-a pregătit o surpriză de proporții. Fiecare secundă a fost filmată, iar mai apoi distribuită pe TikTok. 

În videoclipul postat de Bogdan de la Ploiești se poate observa cum Cristina nu are nicio idee despre ceea ce i-a pregătit manelistul, chiar de ziua ei de naștere. Îmbrăcați lejer, cei doi coboară dintr-o mașină de lux într-o parcare uriașă, unde erau întâmpinați de lăutari. Odată ce muzica a început, artistul s-a grăbit să ia buchetul uriaș de flori și să i-l ofere partenerei sale.

După ce a primit florile, Cristina Pucean a avut o surpriză uriașă! Dintr-o mulțime de oameni, și-a făcut apariția tatăl dansatoarei, care are ambele picioare amputate. În acea secundă, frumoasa blondină și-a îmbrățișat părintele și a izbucnit imediat în lacrimi.

@bogdandelaploiesti.haz CARE AI RABDARE UITA TE PANA LA SFARSIT !!! MULTUMIM @FLO AUTO LEASE pentru cea mai frumoasa masina !!! @Rdu_Garage A PERSONALIZAT O #bogdandelaploiesti @CRISTINA PUCEAN @Sile ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Deși se aștepta ca aici să se încheie surpriza de ziua ei, Cristina Pucean a primit și cadoul de la Bogdan: o mașină care valorează 100.000 de euro. 

„Așa arată 11 iunie 2023, ziua Cristinei Pucean by Bogdan de la Ploiești”, a scris manelistul în mediul online. 

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, Cristina Pucean/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni