• PRO TV
  • Amalia Ursu, o mămică super fit. Cum a pozat cântăreața la piscină

Amalia Ursu, o mămică super fit. Cum a pozat cântăreața la piscină

Amalia Ursu, o mămică super fit. Cum a pozat cântăreața la piscină

Au trecut patru luni de când Amalia Ursu i-a născut pe gemenii Thiago Ioan și Kevin Vasile. Cântăreața pare că este într-o formă fizică de invidiat, judecând după cele mai noi apariții. Ea își etalează silueta de model în rochii scurte și în colanți. 

Soția lui Vasilică Ceterașu nu a luat prea multe kilograme în plus pe perioada sarcinii, iar acum se mândrește cu o silueta de-a dreptul impecabilă. Cântăreața de muzică populară pozează în rochii scurte, dar și în ținute sport, care îi scot în evidență talia subțire. 

Invitată la o petrecere, Amalia Ursu a ales o ținută alcătuită dintr-o fustă scurtă, portocalie, și un top mov, cu o fundă mare în partea din față. Tânăra mămică a făcut mai multe poze, printre care și una la piscină, care a primit mii de like-uri pe Instagram, dar și comentarii:

„Uaau, superbă ești!”, „Ești frumoasă, superbă, feminină!”, „Ești fermecătoare”, „Mămică de 3 copii frumoși, să fii sănătoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Amalia poate fi considerată o adevărată fashionistă. Vezi în galeria foto de mai sus ce ținute poartă când iese la plimbare cu copiii. 

Vasilică Ceterașu și soția să, Amalia Ursu, au trecut prin clipe emoționante la botezul gemenilor lor, Thiago Ioan și Kevin Vasile. Cu șase perechi de nași și cu peste 300 de invitați, botezul a fost de-a dreptul fabulos, iar imaginile confirmă acest lucru. Vezi detalii în materialul video. 

Sursă foto: Instagram/ Amalia Ursu 
Vezi și: 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni