• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vasilică Ceterașu, copleșit de emoții la botezul gemenilor săi. Imagini de la petrecerea fabuloasă

Vasilică Ceterașu, copleșit de emoții la botezul gemenilor săi. Imagini de la petrecerea fabuloasă

Vasilică Ceterașu și soția să, Amalia Ursu, au trecut prin clipe emoționante la botezul gemenilor lor, Thiago Ioan și Kevin Vasile. Cu șase perechi de nași și peste 300 de invitați, botezul a fost de-a dreptul fabulos, iar imaginile confirmă acest lucru.

Reporterii emisiunii La Măruță au fugit până în Oncești, Maramureș și au filmat botezul gemenilor cântărețului Vasilică Ceterașu, care a fost de-a dreptul fabulos. Emoțiile au început încă de acasă, când cele șase nașe i-au pregătit pe băieței, și au continuat la biserică, unde gemenii au primit Sfânta Taină a Botezului. 

"Sunt emoționată la pătrat cumva, la dublu. E puțin mai emoționant decât la Selena, bine și la Selena am avut emoții fiind primul copil, dar acum cu băieței, eu nu am avut băieți, nici nu știam bine cum procedăm, cum facem, dar știu că o să iasă totul bine", a declarat Amalia Ursu înainte de botez.

Nici Vasilică Centerașu nu a scăpat de emoții. Acesta a vorbit cu vocea tremurândă după ce Thiago Ioan și Kevin Vasile au fost creștinați.

"Am avut emoții, sunt foarte fericit pentru ei, că sunt sănătoși, că sunt frumoși, să fie și talentați ca părinții lor".

Odată terminat botezul, a urmat o petrece de-a dreptul fabuloasă cu invitați unul și unul și platouri îmbelșugate. Vezi imagini de la petrecerea fabuloasă în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni