• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, apariție electrizantă în costum de baie pe iahtul cumpărat de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, apariție electrizantă în costum de baie pe iahtul cumpărat de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, apariție electrizantă în costum de baie pe iahtul cumpărat de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt într-o vacanță luxoasă pe Marea Mediterană. Iubita starului de la Al-Nassr și-a etalat formele de invidiat pe iahtul cumpărat de CR7 cu 6 milioane de euro.

Georgina Rodriguez în costum de baie a fost atracția zilei pe conturile sociale ale partenerei lui Cristiano Ronaldo. Iubita fotbalistului a făcut plajă pe iahtul familiei, în largul Mării Mediterane. Fotografiile postate pe Instagram a atras milioane de aprecieri și mii de comentarii.

Unii internauți, de origine arabă, au catalogat apariția Georginei „dezgutătoare”. Fanii cuplului au sărit în apărarea ei. 

Mă înnebunesc comentariile pline de ură la adresa Giorginei, care vin de la arabi, marocani și toți musulmanii care nu acceptă că în Europa suntem liberi, ne îmbrăcăm așa cum vrem și chiar și așa păcătuim mai puțin pentru că nu ne judecăm frații”, a scris un admirator. Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Vă rog, prieteni musulmani, respectați-ne cultura așa cum o respectăm pe a voastră în orice țară. Și vă rog, prietenii altor religii nu vor să-i facă pe musulmani să înțeleagă poziția noastră prin insulte sau denigrări. Nu trebuie să luptăm, dimpotrivă, în ambele religii sunt lucruri bune”, a scris altcineva. 


Sursa foto@georginagio

Iahtul pe care familia lui Ronaldo se relaxează în această perioadă a fost cumpărat de starul de la Al-Nassr cu 6 milioane de euro. Conform ziarului Marca, Ronaldo și-a botezat ambarcațiunea Azimut Grande.

Iahtul are fotolii albe și mese din lemn, iar de pe punte oaspeții au acces la mare. Două cabine sunt pentru echipaj, iar alte patru sunt destinate cazării oaspeților. 

Fotografii: @georginagio

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni