• PRO TV
  • VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au sărbătorit un an de relație măncând corcodușe

VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au sărbătorit un an de relație măncând corcodușe

VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au sărbătorit un an de relație măncând corcodușe

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc necondiționat și nu se tem să arate acest lucru în spațiul public, cu toate că uneori primesc și comentarii negative. 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au acaparat primele pagini ale ziarelor după ce și-au expus public relația. Deși multă lume se aștepta ca manelistul să facă gesturi de infidelitate față de dansatoare, lucruri au stat cu totul diferit! Pentru prima dată, se pare că artistul iubește cu adevărat și nu se sfiește să arate acest lucru fanilor lui.

În cursul zilei de ieri, 27 iunie 2023, Bogdan de la Ploiești a anunțat pe rețelele de socializare că a împlinit un an de relație cu partenera sa. Cei doi nu au sărbătorit așa cum se aștepta toată lumea, cu o cină de lux sau o vacanță de fițe, ci au preferat să se întoarcă în trecut, măcar pentru câteva momente. Pe rețelele de socializare, Cristina și Bogdan au postat un videoclip în care mănâncă corcodușe și se plimbă cu trotinetele electrice:
 

@cristinapuceann.haz @BogdanDeLaPloiesti ♬ sunet original - CRISTINA PUCEAN


„Am luat niște cocodușe. Mamă, ce bune sunt! Asta înseamnă să nu uiți de unde ai plecat. Ne plimbăm cu trotinetele pentru că am făcut 1 an! Te iubesc!”, au spus cei doi. 

Sursă foto: Bogdan De la Ploiești/Instagram, Cristina Pucean/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni