• PRO TV
  • OceanGate continuă să promoveze expediții către Titanic în 2024. Ce apare pe site-ul companiei

OceanGate continuă să promoveze expediții către Titanic în 2024. Ce apare pe site-ul companiei

OceanGate continuă să promoveze expediții către Titanic în 2024. Ce apare pe site-ul companiei

Cinci oameni și-au pierdut viețile în urmă cu 11 zile, într-un submersibil care urma să exploreze epava Titanicului. Compania de croaziere subacvatice încă promovează excursiile pentru anul viitor.

OceanGate, compania care efectua vizite către epava pachebotului Titanic, continuă să promoveze pe site-ul propriu expediiții viitoare în adâncuri. Pe site-ul companiei au fost păstrate toate detaliile excursiilor din 2024.

Conform informațiilor disponibile online, în 2024 sunt programate două expediții: una în perioada 12-20 iunie, cealaltă în perioada 21-29 iunie.

Locul de plecare este St. John’s Newfoundland, Canada, iar submersibilul cu care se va face scufundarea poate duce cel mult șase persoane/expediție. Cei care vor un loc în capsulă trebuie să aibă cel puțin 17 ani și 250.000 de dolari în conturi pentru plata biletului.


FOTOoceangateexpeditions.com

Cinci oameni au murit la bordul submersibilului Titan, care explora epava Titanicului, după ce vasul s-a dezintegrat la o adâncime de aproape 4.000 de metri.

Resturi ale epavei Titan au fost recuperate de pe fundul oceanului și aduse la țărm pentru efectuarea unei expertize. Din păcate pentru familiile celor decedați, autoritățile le-au dat o lovitură greu de digerat: trupurile neînsuflețite ale pasagerilor nu pot fi recuperate din adâncuri, din cauza presiunii extrem de puternice exercitată de apă.

O animație grafică arată cum s-ar fi produs implozia submersibilului Titan, iar experții sunt de acord că pasagerii nu au suferit deloc.


FOTO: Profimediaimages.ro

În ciuda tragediei care a șocat toată lumea, poveștile unor oameni care au scăpat de moarte, fiindcă nu au mai ajuns la bordul submersibilului, au făcut înconjurul lumii:

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni