• PRO TV
  • Petru Buiucă a câștigat primul Masterchef acum 11 ani! Cu ce se ocupă acum 

Petru Buiucă a câștigat primul Masterchef acum 11 ani! Cu ce se ocupă acum 

Petru Buiucă a câștigat primul Masterchef acum 11 ani! Cu ce se ocupă acum 

Petru Buiuca a fost primul câștigător MasterChef România, în iunie 2012, iar tânărul a obținut atunci premiul cel mare pus la bătaie în concurs, în valoare de 50.000 de euro. Avea atunci 23 de ani. 

Cu entuziasm și bucurie, mărturisea după câștigarea concursului:
 
„Când m-am înscris la MasterChef voiam doar să văd cât de bun sunt. Acum mi-am depășit toate așteptările. Sunt mult peste ceea ce credeam că pot să fiu. Și sunt uimit! Am fost susținut de oameni super buni și asta m-a ajutat. Este un vis care sper să continue. Nu mă las! Muncesc! Și visez în continuare!”
 
Când s-a înscris la MasterChef România, lucra ca office manager în cadrul unui birou de arhitectură.
 
În 2013, la un an de la câștigarea concursului, a deschis, împreună cu doi colegi din show, primul studio de gătit din Capitală. Amenajat într-un centru comercial cunoscut, Hot Cooking Studio se adresa tututor celor care voiau să învețe să gătească. Studioul de gătit a funcționat câțiva ani, însă Petru Buiuca a renunțat la el.
 
Între timp, în viața fostului concurent al show-ului de pe PRO TV au avut loc numeroase schimbări, atât în plan personal, cât și profesional.
 
În martie 2016, fostul câștigător MasterChef România a creat o nouă companie, Mad Kitchen SRL. El oferea consultanță cuplurilor care urmau să se căsătorească, în alegerea preparatelor de la nuntă şi locului ideal pentru petrecere. Afacerea a funcționat până în octombrie 2017.
 
Potrivit VIVA, în toamna anului 2017, Petru Buiuca s-a angajat într-o multinațională pe diferite postruri precum Balkans Supply Chain Manager, Customer Supply Chain Planning Manager, Customer Supply Chain Manager și într-un final, Customer Supply Chain Senior Manager. 

Vezi și: Theodor Andrei, despre Eurovision fără menajamente:

FOTO: PRO TV / PETRU BUIUCA INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni