• PRO TV
  • Nicoleta Luciu este hotarata sa faca patru copii! Afla de la ea cum este indicat sa slabesti! VIDEO

Nicoleta Luciu este hotarata sa faca patru copii! Afla de la ea cum este indicat sa slabesti! VIDEO

Nicoleta Luciu este hotarata sa faca patru copii! Afla de la ea cum este indicat sa slabesti! VIDEO

Nicoleta Luciu a fost invitata la Happy Hour unde a dezvaluit ca este insarcinata in patru lui si ca va deveni din nou mamica pe la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie.  

Actrita din telenovela  "Iubire si onoare" difuzata la Acasa Tv a marturisit ca nu se va opri pana nu va face patru copii. Pe de alta parte, Nicoleta a marturisit ca deja s-a ingrasat cu 10 kilograme si ca isi doreste sa nu mai depaseasca recordul de atins de ea la prima sarcina, cand a luat in greutate 45 de kilogram.

De asemenea, actrita a sfatuit mamicile nu tina imediat dupa nastere o dieta asa de strica cum a tinut ea deoarece a avut mari probleme de sanatate.

"Erau zile in care consumam numai 3-4 litri de ceai, dar nu e bine ca am slabit brusc eram la un pas sa fac hepatita si nu sfatuiesc pe absolut nimeni sa tina aceasta dieta
", a dezvaluit Nicoleta.

Ea a mai spus ca sfatuieste toate mamicile sa aiba rabdare si sa slabeasca in noua luni de zile pentru ca si asa copilul iti ocupa foarte mult timp si te ajuta sa dai jos kilogramele in plus.

Vezi mai jos VIDEO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni