• PRO TV
  • Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans cântă la Arenele Romane pe 15 iulie. În deschidere vor urca pe scenă Yuka și Eva Timush

Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans cântă la Arenele Romane pe 15 iulie. În deschidere vor urca pe scenă Yuka și Eva Timush

Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans cântă la Arenele Romane pe 15 iulie. În deschidere vor urca pe scenă Yuka și Eva Timush

Îndrăgiții artiști din Republica Moldova, Carla's Dreams, Irina Rimes și The Motans vor cânta sâmbătă, 15 iulie, la Arenele Romane, în cadrul evenimentului The Concert. Vom avea parte de trei showuri individuale puternice, pline de dans și voie buna. În deschidere vor urca pe scenă Yuka și Eva Timush.

Yuka are 16 ani si face parte din noul val de artiști promițători. Cu un timbru vocal aparte, Yuka cucerește publicul încă de la primele acorduri. Cântă la pian, la chitară și compune muzică și versuri. 

Eva Timush este o prezență nouă în muzica dance, inițial făcându-se remarcată la show-uri precum Next Star Romania sau Vocea României. Cu videoclipuri care depășesc deja milioane de vizualizari pe YouTube, Eva Timush va fi cu siguranță un nume de viitor al scenei dance.

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 17:30, iar concertele încep la ora 18:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți, pentru a vă vedea artiștii favoriți. Concertul are loc în aer liber. Accesul pentru toate categoriile de bilete se face prin Parcul Carol - Porțile de fier. 

 Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mâncare sau băuturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participantii vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

PROGRAM

Acces:               17:30

Yuka:                 18:00 - 18:15

Eva Timush       18:30 - 18:45

The Motans       19:15 - 20:15

Irina Rimes        20:45 - 21:45

Carla's Dreams  22:00 - ...

Biletele pot fi cumpărate online, pe iabilet.ro. Copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult posesor de bilet.

 

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni