• PRO TV
  • Cristi Borcea: "Nunta este anul acesta, in toamna" VIDEO

Cristi Borcea: "Nunta este anul acesta, in toamna" VIDEO

Cristi Borcea: "Nunta este anul acesta, in toamna" VIDEO

Catalin Maruta a reusit sa obtina un interviu exclusiv cu Borcea si viitoarea lui sotie, Alina Vidican. Acestia au fost surprinsi in timp ce luau masa in aeroportul din Frankfurt.

Cei doi au petrecut impreuna doua saptamani de vis impreuna, fapt ce s-a vazut chiar din comportamentul lor, ei se sarutau non-stop se tineau strans in brate.

Indragostitii s-au cunoscut pe 14 iunie, acum opt ani in avionul Bucuresti - Timisoara. Cristi Borcea a povestit cum a fost exact intalnirea lor: "Am vazut o fata frumoasa in blugi si tricou si am intrat in discutii. Ea nu a stiut nimic de mine, asta a fost sansa mea".

Acestia au spus ca impreuna au trecut si prin momente dificile ale relatiei lor."Am avut casa impreuna din august, de cand ne-am cunoscut. Ea niciodata nu mi-a spus sa divortez", a spus Cristi Borcea.

Cat despre fosta sotie, Mihaela, dinamovistul a spus ca o va respecta tot timpul deoarece ea este mama copiilor lui si este normal.

In legatura cu reactia mamei Alinei acesta a spus: "Mama ne-a sustinut a fost langa noi, am vorbit cu ea si da, sunt suparata putin pe ea". Cristi a  recunoscut ca se pregatesc de nunta care va fi anul acesta, in toamna.

Desigur, Alina a incheiat cu o declaratie de dragoste pentru Cristi Borcea: "Cristi Borcea este viata mea si asta spune totul. In adancul sufletului intotdeauna mi-am dorit sa raman cu el".

Urmareste mai mai jos interviul acordat in exclusivitate pentru Happy Hour!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni